Mathematics D'ye basıp tam vuruş sırasında S'ye basıyorum. Bazen oluyor ama genelde olmuyor... :rolleyes: Ceza sahası önünde, çaprazında vs. serbest vuruştan gol atma taktikleriniz neler?
_Y_U_A_N_ barajdaki 2 futbolcunun kafasının arasını iyi ayarlayabilirsem gol atabiliyorum ama kaleci bazen 90a giden topu çıkaryıor:S
Crystal topa vururken yukarı ok tusu aynı zamanda asagı ok tusunu beraber basarsanız tabi sut tam gostergenın ortasında olacak genelde gol oluyor
FuLLtiMeAdanaDemirSpor_01 uzaktan frikiklerde yukarı ve atacağınız köşinin yön tuşuna şuttan hemen sonra basarsanız falso veriyor.
rbl_35 ben joystick le oynuyorum ona göre tarif edeyim firikik olunca L1+R1 e basıyorum topun başına iki kişi geçiyo daha sonra L1 e aynı anda pasa basınca topun yanındaki adam diğerine pas veriyo ve o adam da R.Carlos gibi biriyse yani sert şut çekiyosa gol olmaması içten değil ama gol olmasa bile görsel olarak süper oluyo
_ayazoglu_ Vuruş taktikleri oyun esnasında "Start"a basıp gelen menüde yanlış hatırlamıyosam "Command List" diye bi seçenek var onda oyun hakkında ince detaylar var..Ordan da yararlanabilirsiniz ;)
gsgrkn kardeşim her şutum barajdan dönüyorr benim kullandığım her frikik kalecinin kucağına gidiyor. nerden vurursam vurayım, nasıl vurursam vurayım(bodozlama değil tabii) kalecide kalıyo top. :)
_ayazoglu_ Orjinal Mesajı Yazan: gangsta98 yama nerden indiriliyor abi:eek: Karıştırdın galiba burda yama içerecek bi konu yok..
cimboom uzaktan sert vurmak icin ne yapacaz ya, ceza sahasi önunde cok guzel frikikler atiyorum ama uzaktan attiklarim sert gitmiyor yavas yavas gidiyor...
Mathematics Şuta basıp, analogu yukarı itip tam vuracağı sırada w'ye (ara pas tuşu) basarsak sert vuruyor.
kavakyelleri BENCE BARAŞ DAKİ EN KISA ADAMIN YANIDAN,ARASINDAN,YADA USTUNDEN AT IŞE YARIYO BİDE SERT VURMAK İÇİN 25 METRE DE FİLAN SUTA BASTIKDAN SONRA ASAGI VE YUKARI TUŞUNA BAS JET GIBIGIDIYO VE TABİ Kİ NEREYE İSTERSEN
yenay eğer vuruş noktası kaleye yakın ve barajdan atamıyacağını düşünüyorsan vuruş esnasında ileri ve R2 ruşuna basılı kal hem sert hemde havalı vurur ;)
yenay Orjinal Mesajı Yazan: yenay eğer vuruş noktası kaleye yakın ve barajdan atamıyacağını düşünüyorsan vuruş esnasında ileri ve R2 ruşuna basılı kal hem sert hemde havalı vurur ;) 48 metreden Henry ile gol attım bu taktikle :)