Anxiety **Son sansür de ekşisözlüğe gelmiş. Hepimize hayırlı olsun. Bu arada bize internetin bütün nimetlerini tatdırdıkları için TTNet'e olan şükranlarımızı da iletelim.**
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Ekşi Sözlük'ten ruicosta10 burada ramazan bayramına şeker bayramı diyenler vardı. onların yüzünden de olabilir
Neo Çok fazla siyaset yapılıyordu. Bazı kişi ve kurumlara açık şekilde saldırı niteliğinde. Bu yüzden erişim engellenmiş olmalı. Gerçi biz girebiliyoruz ama.
Neo Orjinal Mesajı Yazan: polattt_can Yaskında Scn yede gelir bu zihniyetle :D Zihniyetle ne alakası var. Sen yasaların emrettiği şeylere karşı gelirsen cezayı çekersin.
Mr.Sagopa Bende hiç girip bakmadım ekşi sözlüğe.Şu an girebiliyorum ve gerçektende siyasi olayları çok karıştırmışlar.
Anxiety ERİŞİM ENGELİ KALDIRILDI Sabah saatlerinde erişime kapatılan site, yaklaşık üç saat engellendikten sonra erişime tekrar açıldı.
eloM siyasi içerik kısmını incelemedim ama birçok zaman yabancı kelimeleri buradan araştırarak anlamlarını öğreniyordum. kendi adıma böyle faydalanıyordum bu siteden, memnundum.
Neo Siyasi içerik değil. Sanırım Adnan Oktar ile ilgili bir konu geçmiş yine. Mahkeme kararı vs. Fazla karıştırmamak lazım.