polattt_can arkadaş doğru sölüyo beyler youtubede dolaşırken gördüm kaynak maynak demeyin ehuriem çalışma için saol
ehuirem gençler gökhan gönülü 08de sol açık,sol ayak 60 küsür yapmıslardı bu sene 73 işte ea kendini aşmıs hele bi de doğru ayağkla doğru mevkiyi tutturduysaa uff yemede yannda yat:D
ehuirem polattt_can biladerim sonunda biri teşekkür etti saolasın tamam o videoyu ben cekmedim ama en azından herfle konusurken o bana haber verdi cekiom suan videoyu uzun biraz zaman alıo diye,izldkten snra adama teşekr ettm,dedm alym koyim foruma
XII valla iyi dağılım olmus.2,3 83lğ oyuncu var Fbde... bu video ne ayak nu çözemedim bende:D &feature=related">&feature=related
XII **Yanlış yazmışım..83 potta oyuncular var ya 2 tane 1 tane 82 yapmıslar..onu demiştim.Güçleriyiy dağılmış..**
ceday Fb'de Josico Gibi bi adamı 74'lük yapıyo,gidiyo Gökhan gönül gibi süper bi sağbek'i 73'lük yapıyo!Bjk'de zapoyu 70'lik yapıyo i.toraman gibi bi adamı 78'lik yapıyo!Avrupada Türkiyenin Cl'de Fb'nin başarısını sölemiyorum bile!Ahhh EA SPORTS ahhhh!:mad:
***ultrAslan*** Bilmeyeniniz vardır belki ea bu sene yapacağı uygulamayla orjinal oyunlarda tabi oyuncuların güçlerini haftalık olarak yenileyeceğini maç performanslarına göre değiştireceğini açıkladı.Başlangıç için bence iyi bu skiller...Paylaşan arkadaşada teşekkürler..
ehuirem ultraaslan ea haftalık overall değişimi sadece üst düzey ligler için ispanya ing,ita,vb anlayacaın türk liginde öyle bi uygulama olmıycak
***ultrAslan*** Orjinal Mesajı Yazan: ehuirem ultraaslan ea haftalık overall değişimi sadece üst düzey ligler için ispanya ing,ita,vb anlayacaın türk liginde öyle bi uygulama olmıycak ultraaslan değil ultrAslan!
faramir55 Orjinal Mesajı Yazan: ehuirem FENERBAHÇE SK (4 YILDIZ) ALEX DE SOUZA:83 GUIZA: 83 LUGANO:82 VOLKAN DEMİREL:81 ROBERTO CARLOS:78 SEMİH ŞENTÜRK:78 DEİVİD DE SOUZA:76 EMRE BELÖZOĞLU:76 TÜMER METİN76 EDU DRACENA:75 KAZIM KAZIM RICHARDS 74 UĞUR BORAL: 74 JOSICO:74 GÖKHAN GÖNÜL:73 MALDONADO:73 ÖNDER TURACI:71 ALİ BİLGİN:71 BURAK YILMAZ:70 SELÇUK:70 CAN ARAT:70 GÖKÇEK WEDERSON:69 DENİZ BARIŞ:68 GÜRHAN GÜRSOY:66 İLHAN PARLAK:64 YASİN ÇAKMAK:64 VOLKAN BABACAN:63 M.GÜNOK:56 Alex normal Güiza fazla diğerleri az olmuş
faramir55 Orjinal Mesajı Yazan: ehuirem GALATASARAY SK (4 YILDIZ) LINCOLN:81 SERVET ÇETİN:81 FERNANDO MEIRA:81 ÜMİT KARAN:79 ARDA TURAN:79 M.DE SANCTIS:79 M.BAROS:77 S.NONDA:77 H.KEWELL:77 HASAN ŞAŞ:75 T.LINDEROTH:75 EMRE GÜNGÖR:73 M.TOPAL:73 A.ERÇETİN:73 O.UŞAK:72 H.BALTA:72 B.ÖZBEK:71 S.SARIOGLU:71 U.UÇAR:70 V.YAMAN:70 A.AKMAN:70 E.AŞIK:70 F.ELMAS:69 A.YILMAZ:69 S.ÇALIK:67 M.GÜVEN:67 Y.YILDIZ:62 E.ALPARSLAN:57 F.KURTULUŞ:52 Galatasaray'da HİÇBİR futbolcu fazla değil. Aksine overaller çok düşük. Şampiyona haksızlık yapılmış. Özellikle Arda , Kewell ve Baros çok düşük. Ayrıca her yıl olduğu gibi genç futbolcuların overalleri rezalet...