dwade_553 bro benim ekran karti geforce 7000m islemci AMD dual core 1.70 ghz ram 2gb pes 2009 u rahat bi sekilde oynarmiyim :S lutfen bi cevap werin bana onemli kardes
teraphyboy arkadaşlar geforce 6200 turbo cache ekran kartıyla nasıl oynayabilirim ... söylermisiniz pentium 4 3.01 ghz diğer özellikler tutuo 1 gb ram var
batman94 Benim PC'nin özellikleri 1.5 GB Ram İntel Pentium 4 GHZ 3,00 --C disketinde 16 GB Boş alan var ama yine RETRY hatası veriyor.CD/DVD takın diyor....
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: batman94 Benim PC'nin özellikleri 1.5 GB Ram İntel Pentium 4 GHZ 3,00 --C disketinde 16 GB Boş alan var ama yine RETRY hatası veriyor.CD/DVD takın diyor.... Sistemle alakalı değil. Korsan oyun kullandığın için crack istiyor. Ancak crack istemeye kalkma yasak sitemizde.
batman94 İlginiz için çok teşekkürler...1.5 GB Ram İntel Pentium 4 GHZ 3,00 --C disketinde 16 GB Boş Bu özelliklere uyar mı sizce ?
Kreys Amd Athlon 64x2 Duel Core 6000x2 3.1 ghz İşlemci 1gb DD2 Ram 256 Mg Ati Reodan x550 EKran kartı var oynarmıyım sizce ?
travego555 yha benim 1 gb ram geforce fx5200 celeron kaldırırmı pes2008 i veya pes 2009 u hiç fark etmes
kayserilikral38 Arkadaşlar burda minimum sistem gereksinimimi yoksa recommended sistem gereksinimleri önemli çünkü bende minimum sistem gereksiniminde 1gb ram diyor benim pc de 1gb ram ama recommended sistem gereksinimlerinde 2 gb ram diyor şimdi hangisinde kaldırır.
kayserilikral38 Arkadaşlar burda minimum sistem gereksinimimi yoksa recommended sistem gereksinimleri önemli çünkü bende minimum sistem gereksiniminde 1gb ram diyor benim pc de 1gb ram ama recommended sistem gereksinimlerinde 2 gb ram diyor şimdi hangisinde kaldırır.
Tempetry Merhaba arkadaşlar benim ekran kartı Zotac Nvidia GeForce 9500 GT 1024 mb 128 bit ekran kartı, 2 GB Ram , 1.8 işlemci var sizce kaldırırmı lütfen cevap yazın...
ojzz arkadaşlar lütfen acil cevap verin benim ram 512 ekran asus ekran kartı 256 işlemci ortalama bir işlemci (şu anda hatırlamadım)kaldırırmı lütfen cevap verin cevap verene allah razı olsun
ojzz arkadaşlar lütfen acil cevap verin benim ram 512 ekran asus ekran kartı 256 işlemci ortalama bir işlemci (şu anda hatırlamadım)kaldırırmı lütfen cevap verin cevap verene allah razı olsun
Rockhopper97 Orjinal Mesajı Yazan: kayserilikral38 Arkadaşlar burda minimum sistem gereksinimimi yoksa recommended sistem gereksinimleri önemli çünkü bende minimum sistem gereksiniminde 1gb ram diyor benim pc de 1gb ram ama recommended sistem gereksinimlerinde 2 gb ram diyor şimdi hangisinde kaldırır. arkadaşım eğer 2 gb ramın varsa hiç kasmadan oynarsın ama 1 gb ise bilgisayarını azda olsa kasar 1 gb de kasmaması için mediumda oynaman gerekir benimki 1gb ram yükselticem
Rockhopper97 Orjinal Mesajı Yazan: travego555 bide c de 16.9 gb boş yer war oynayabilirmiyim ltfn bi cevap werin oynarsın ama ramın 1 gbden aşağıysa oynayamassın tabi öbür gereksinimlerde tamam ve ramın 1gb veya üstüyse oynarsın