erdembjk Bu yama ile pes 2008 oyunu şekil olarak fifa 09 haline döner.Yani Pes 08 oynanış+Fifa 09 grafik biraradadır.Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. İşte oyun içi görüntü!!!(Linke tıkladıktan sonra bekleyin açılacaktır.) http://img258.imageshack.us/my.php?image=pes2008fifa09patchum9.jpg İşte indirme linki; http://rapidshare.com/files/134358755/Fifa_09_Patch.rar
xenoa güzelim oyunu fifa 09 a benzetmek için patch çıkarmışlar bu şunun gibi bişey demek bence arabam ferrari ama ne yapsamda bunu doğan a çevirebilsem
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: xenoa güzelim oyunu fifa 09 a benzetmek için patch çıkarmışlar bu şunun gibi bişey demek bence arabam ferrari ama ne yapsamda bunu doğan a çevirebilsem Oynanış yine pes oynanışıdır.Görüntü yani grafiksel olarak oyun fifa 09 olur.
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: pasa_mahmut KONAMI PES 2008 Fifanın reklamını yapıyor :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Bu yamada PES 08 oynanışı ve FIFA 09 grafikleri biraraya geldi.
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan_58 YA BIRAKK YAA SEN AL MERCEDES'İ HACIMURADA BENZETMEYE ÇALIŞ NEKADAR AKILLICA!!! Sadece daha canlı bir görünüş yani grafiksel bir yama dedik!!!Kimse sana yamayı zorla yükletmiyor.İstemiyorsan yüklemezsin bu kadar basit.
DDT1 **yalnız bir sorum olacak Fıfa08 mi 09 mu çünkü Sen yayınladığında Fıfa09 daha çıkmamıştı ona göre;) **
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres yalnız bir sorum olacak Fıfa08 mi 09 mu çünkü Sen yayınladığında Fıfa09 daha çıkmamıştı ona göre;) Grafik dikkat edersen fifa 09 a aittir.Son kez söylüyorum.Pes oynanabilirliği ve fifa 09 grafiği bu yamada buluştular.;)
DDT1 Orjinal Mesajı Yazan: erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres yalnız bir sorum olacak Fıfa08 mi 09 mu çünkü Sen yayınladığında Fıfa09 daha çıkmamıştı ona göre;) Grafik dikkat edersen fifa 09 a aittir.Son kez söylüyorum.Pes oynanabilirliği ve fifa 09 grafiği bu yamada buluştular.;) Üzgünüm Dotum ama sen mesajı yazdığında FIFA09 daha çıkmamıştı sen benim soruma cevap vermedin Nasıl oluyor FIFA09 çıkmadan bu yama çıkabiliyor ben onu anlamış değilim?
erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres Orjinal Mesajı Yazan: erdembjk Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Fer.Torres yalnız bir sorum olacak Fıfa08 mi 09 mu çünkü Sen yayınladığında Fıfa09 daha çıkmamıştı ona göre;) Grafik dikkat edersen fifa 09 a aittir.Son kez söylüyorum.Pes oynanabilirliği ve fifa 09 grafiği bu yamada buluştular.;) Üzgünüm Dotum ama sen mesajı yazdığında FIFA09 daha çıkmamıştı sen benim soruma cevap vermedin Nasıl oluyor FIFA09 çıkmadan bu yama çıkabiliyor ben onu anlamış değilim? Demosu vardı herhalde.Sonra sen neden bu kadar ilgilendin ki çıktı çıkmadı diye.Üzümünü ye bağını sorma.Üstünde durma bu kadar.;)