pesdelisi2 arkadaşlar bildiğiniz gibi üzerinde çalıştığım bir yama var.bu yamayı daha da güzelleştirebilmek için creation centre 07'yi kurdum.bikaç oynama yaptım oyunla alaklı cc07 aracılığıyla.oyundaki bütün oyuncuların güçleri 20-16 arasında.otomatikman takımlarında yıldızları en fazla 1.cmn gui fln.yedekliydi ama geri atınca kick off sayfasında atıyor.:mad: bu sorunu bilen/çözen-şu dosyadandır diyen warsa çok minnetkar kalırım tşkrl.
pesdelisi2 ayrıca adamların tipleri birbirine karışmış :D.ümit karan uzun saçlı.kewell kel ve zenci.top keni kendine ilerliyor.(hayalet oynuyomuş gibi).
pesdelisi2 arkadaşım sen ilk önce floodun anlamını öğren öyle gel. FLOOD: f. basmak, akın etmek, istila etmek, yağdırmak, sel basmak, su basmak i. sel, su baskını, taşkın, tufan, bolluk, sel gibi şey Şimdi Gelebilirsin:cool:
_FbLiKr4L_ lütfen forum kurallarını okuyalım birde flood yapmayı senden iyi biliyorum daha flood yapmaya devam edersen banlanırsın benden söylemesi
pesdelisi2 işine gelmeyince öyle oldu dimi-ya dediğim gibi şu sorunu halletmem lazım-kotam aştı-gelecek ay yapıcam(internet kesilmezse :D)-