Dldzgnyllrbond Arkadaşlar bence bir haksızlık var liglerde romnaya 1 ve 2.ligi makedonya hırvat ve yunan ligleri eklendi ve bu takımların avrupa şampiyonasında pek bi başarısı yok ona rağmen türkiye çok başarılı ama bank asya yok bu haksızlık bence rus ligine lafım yok bu arada ne de olsa rusyada euro 2008 4.cüsü deil mi bana katılanla yorum yazsın doğru demiyom mu ama
N.G. BARISH Romanyanin 1.ligi bile eklenmiyo, 2. ligini eklendigini nerden cikardin. Ayrica yunan makedonya ligleri filanda eklenmiyo. EA sadece rus arjantin ve japonya ligleri eklenecek diye aciklama yapmisti.
N.G. BARISH Orjinal Mesajı Yazan: rapboyz yani bank asya için başarılı bir 3-4 sene geçirmeliyiz Basaridan ziyade orjinal oyun satislari yükselmesi gerekir.
rapboyz ama bi konuda haksızlık olduğunu düşünüyorum ingilterenin en dibine kadar bütün liglerini koymuşlar bu bana çok saçma geliyor en fazla 2. ligine kadar katsınlar yeterli olabilirdi
Kayserilee bencede orjinal oyun satışları düşük avrupada 35 YTL ye pes 2009 sitelere düştü burada çıkacak 50-60 YTL maksimium 80-90 YTL bunu ucuz yaparlarsa hep orjinal oyun alır millet
FBunicefFB Orjinal Mesajı Yazan: rapboyz ama bi konuda haksızlık olduğunu düşünüyorum ingilterenin en dibine kadar bütün liglerini koymuşlar bu bana çok saçma geliyor en fazla 2. ligine kadar katsınlar yeterli olabilirdi İngiltere liginin en alt kategorisi değil onun bazıları Galler ligine ait takmlar ve İngiltere himayesi altında olduklarından bu şekilde yapılmış ve gerçektede aynen orada olduğu gibi İngiltere Kupasına Galler liginden takımlar katılabiliyor ve oradan şampiyon olanlar Premiere Ligine gelebiliyor bu şekilde ilginç bir uygulamayı ingilizler kendi yaptıkları oyunlarına koymuşlar bece koymakla haklılar bende olsam Türkiyenin amatör küme takımlarına kadar yapar koyardım
Dldzgnyllrbond eklenecek yunan romanya rusya arjantin ve japon ligleri ekleniyor ben bir sitede bunu gördüm romanya 1 ve 2 3 lig diye deil 10 lig eklencekmiş hmm bide makedonya ligi bence böle olcak
Freak. Adam nerden para kazanırsa oranın ligini ekler. Ayrıca TSL Türkiye dışında yayınlanmayan bir lig. Oyunda da fantezi olsun diye oynayanlar dışında bir biz oynuyoruzdur:). Ortalıkta görebildiğim tek haksızlığı yapan biziz. Orjinal oyuna destek olun; ondan sonra EA'dan istek yapın;).
Dldzgnyllrbond üzgünüm ama orijinal alamam ben zengin deilim yine korsan hep korsan ama korsan alıyoruz diye bank asyanın eklenmemesi doğru bir davranış değil
N.G. BARISH Orjinal Mesajı Yazan: kral15 üzgünüm ama orijinal alamam ben zengin deilim yine korsan hep korsan ama korsan alıyoruz diye bank asyanın eklenmemesi doğru bir davranış değil Karsilik vermeden böyle bi istekte bulunmak ne kadar dogru bir davranis?
MK71 Orjinal Mesajı Yazan: kral15 üzgünüm ama orijinal alamam ben zengin deilim yine korsan hep korsan ama korsan alıyoruz diye bank asyanın eklenmemesi doğru bir davranış değil Arkadaş haklı hem EA SPORTS kendi fifa 08 de TSL 2 yi koyacagını yazmıştı ama fifa 08 de yok böyle birşey yani EA SPORTS çok haksızlık yapıyor. FİFA SERİLERİNİN KORSANLARINA EVET. ;) TTaaakii FİFA 10 da tsl 2.ligi gelene kadar (artık ne zaman gelirse oda)
Sezo1905 TSL olduğuna şükrederim de milli takım yarı finalde çıktı turnuvada tavan yaptı.Fb çeyrek finale çıktı bişeyler yaptı.Bunlar boru değil.ligimize verilen değer çok düşük.