alptug_1p1 http://www.backofthenet.info/2008/09/pes2009-based-on-pes5-and-word-on-the-illusive-demo.html arkadaşlar demo oyunun çıkaçağı hafta çıkacakmış bununla ilgili yorumları bekliyorum bence çok kötü millet orjinalinimi alsın demosunu mu indirsin demi yani??:mad: :confused: arkadaşlar bir kaynak daha buldum ve bunda inanılmaz bir şey yazıyor ve bugün çıkacağını öne sürüyor http://www.fpfrance.com/news-576-Demo-PES-2009-PC-pour-bientot-et-licence-Champions-League-PES-2009.html arkadaşlar pes 2009 demoyu ramazan tatilde görecekmiyiz göremeyecekmiyiz sorusuyla malesef karşı karşıyayız 100 kişi bakmış yorum yok:mad:
sf1905 valla inşallah cıkar kankalar,geceyi sabah ettik anca uyanabildik pes için,cıkmıstır hevesıyle uctum pc ye ama tık yok yaa
ermanilman Orjinal Mesajı Yazan: alptug_1p1 http://www.backofthenet.info/2008/09/pes2009-based-on-pes5-and-word-on-the-illusive-demo.html arkadaşlar demo oyunun çıkaçağı hafta çıkacakmış bununla ilgili yorumları bekliyorum bence çok kötü millet orjinalinimi alsın demosunu mu indirsin demi yani??:mad: :confused: arkadaşlar bir kaynak daha buldum ve bunda inanılmaz bir şey yazıyor ve bugün çıkacağını öne sürüyor http://www.fpfrance.com/news-576-Demo-PES-2009-PC-pour-bientot-et-licence-Champions-League-PES-2009.html arkadaşlar pes 2009 demoyu ramazan tatilde görecekmiyiz göremeyecekmiyiz sorusuyla malesef karşı karşıyayız 100 kişi bakmış yorum yok:mad: kardes ilk verdigin kaynak ps3 ve xbox360 icin.Pc icin söylenmemis.Dikkat et.Bence bugun yarn cikacaktr demo pc icin.
Kayserilee ben bi sürü duyum aldım 15 ekimde çıkacakmış en son buydu duyduğum bide oyum kasımda çıkacağı için ekimde demosunun çıkması normal bence
LORD OF THE PES bu kadar heyecan yapmayın unuttuğunuz bişi var saat farkları o yüzden bize göre farklılık sergiliyeblr
thylol arkadaşlar oyun avrupada 15 ekim kuzey amerikada 12 kasımda çıkıo sizde bi tarih görünce rivayetlet yaratmayın
ScRyedd Yahu arkadaşlar 20 gün gibi bir süre kalmış şurada zaten, demo falan bırakan boşverin. 20 gün sabredin FULL oynarsınız doya doya.
nec85 başlicam sövmeye artık çıkacaksa çıksın şu demo çıkmicaksada sölesinler boşuna beklemeyelim bu nedir kardeşim 11 eylül'den beri aynı dava:@
xenoa sorun şu ki zaten konami demo için herhangi bi tarih söylemedi millet burda kendi kendine gelin güvey olup birbirini gaza getiriyor. o yüzden sövüceksen eğer sövmen gereken yer konami değil..
budaklar Eğer konami dediğin gibi bir şey yaparsa çok kötü olur.Demo oyunu tanıtmak için yapılır ve hiç bir zaman konami oyunun çıkacağı hafta demoyu yayınlamadı.Eğer böyle bi şey olcaksa dileriz xbox ve ps3 içindir.
RaphaeLmiX ya ortaya bence hiç kimse bişi atmasın herkes beklesin ve kötü laf etmeyi de bırakın artık konamiye (bir oyun için yaptıklarınıza bakın) ;)
mosu ....PesArgentina.... demoda hayal kırıklığı başlaığı çok saçma zaten açıkladı çıkcaığını konami görüntüleri ve bilgileri verdi hırvatistan brazilya arjantin portekiz fransa v.b takımdalar demoda olucak full maç olucak bunları konami dünyayı kandırmak için yazmadıya tarihide açıkladı 25-26 eylül fulldeb bir hafta önce hangi demo çıkmış sadece pes demosu değil bunu mantığına sığdıran varsa onu bilemem.
Exotic haklısın be mosu cok haklısın hem de.Şimdi burda aksam orda öğlen vakitleri eğer 26 eylüle baglayan gece çıakacaksa burda sabah 08:00 orda gece 00:00 olmus olucak yani bu hesaba göre yarın sabah 9-10 gıbı demoyu download edebiliriz.
mosu ....PesArgentina.... genelde pes demosu california saati çıkıyo arkadaşlar o yüzden california saatine bakın derim ben
peaceast yok hala:D Orjinal Mesajı Yazan: Exotic haklısın be mosu cok haklısın hem de.Şimdi burda aksam orda öğlen vakitleri eğer 26 eylüle baglayan gece çıakacaksa burda sabah 08:00 orda gece 00:00 olmus olucak yani bu hesaba göre yarın sabah 9-10 gıbı demoyu download edebiliriz.