Konyaspor yeni Teknik Direktörü Giray Bulak ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ve Teknik Direktör Giray Bulak, takımın başarısı için çalışacaklarını söyledi.
Süper Lig'in üçüncü haftasında oynanan Denizlispor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Raşit Çetiner ile yollarını ayıran Konyaspor, dün gece saatlerinde anlaşma sağladığı Giray Bulak ile resmi sözleşmeyi imzaladı. 1 yıllığına yeşil-beyazlı kulübün Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Giray Bulak, "Daha önce çalıştığım yere tekrar gelmekten ben de mutluluk duyuyorum. İnşallah taraftarla, yönetimimizle, sizlerle hep beraber Konyasporumuzun daha başarılı olması için çalışacağız. Hem yönetimimize, hem oyuncularımıza başarılar diliyorum. Taraftarımıza yanımızda olmalarını beklediğimi söylemek istiyorum. Hiç bir endişemiz, kaygımız, kompleksimiz ve geriye bakışımız yok. Raşit hocaya da ,özellikle iyi bir ekip yarattığı için teşekkür ediyorum. Herkese başarılar diliyorum" dedi.
Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, yaptığı konuşmada Giray Bulak ile yola devam etmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Kuntoğlu, "Bugün Konya'mızın Süper Lig'deki temsilcisi Konyasporumuzun yeni yönetimle başlayan ve yaklaşık 4 aydır sürdürdüğümüz çalışmalar neticesinde geçen hafta Raşit Çetiner ile bir yol ayrımına gitmiştik. Yeni dönemi, yeni transferlerimizle daha güçlü, ileriye dönek ve daha başarılı bir şekilde değerlendirerek yolumuza devam etmek için Giray Bulak hocamızla anlaştık. Yaptığımız görüşmelerde, kendisi de daha önce Konya'da bulunduğu için teklifimize sıcak baktı. Konyaspor'a her zaman hizmet edebileceğini söyledi. Görüşmelerde netice itibariyle olumlu sonuçlandı. Yönetim olarak hocamla birlikte bundan sonra önümüzdeki günlerde Konyaspor'umuzun beklediği başarılara ulaşacağına inanıyoruz. Giray Bulak hocamıza Konyasporumuza hoşgeldin diyorum" dedi.
Takım kadrosunda yaşanan değişikliklerin sıkıntı olabileceğini belirten Bulak, bu sıkıntının aşılması için de gerekeni yapacağını söyledi. Bulak, "Geçen yıl 15 oyuncu gitti ve bir o kadar da yeni oyuncu geldi. Böyle durumlarda ister istemez bir uyum ve uyumsuzluk sorunu yaşanır. Sıkıntımız bu olacaktır. Ama 2 aylık bir süre geride kaldı ve sıkıntının aşılmasında bunun da katkısı olacaktır. Ben bireysel olarak 2 badirenin atlatılmış olmasını bu uyum sorununa bağlayabilirim. Çok oyuncunun gitmesi ve gelmesi bu süreci uzatabilir. Ama bu sürecin de aşılması ve Konyaspor'un en iyi yerlere gelebilmesi için hep birlikte çalışacağız" dedi.
Teknik Direktör Giray bulak'ın yardımcılarını haftasonuna kadar belirleyeceği bildirildi.
Kaynak : DHA