GS MELIH bu msjlarınızı bana mı yani ibtel core 2 quad q6600 3 gb ram hd 2400 pro 512 mb ile peki oyunu açabilirmiyim şimdiden teşekkürler sistemin iyi ama o ekran kartını değiştir 8800 al
yzizou Orjinal Mesajı Yazan: yzizou slm arkadaşlar... bunun içinde bir yorum yapabilir misiniz?? acer 5520g modelinde(diz üstü); amd turionX2 2.0 ghz cpu 3 gb ram geforce 8400gm 128 mb geforce ekran kartı (max 896 mb) bu konfig.le pes 2008'i 640X480 çözünürlükte high modda süper oynuyordum pes 2008'i hiç bir şekilde raplaylarda kasma felan da olmuyordu sizce 2009'u da bu derece iyi oynayabilirmiyim.. yorum please... arkadaşlar bunun içinde alıntı yaparak bi cevap verebilir misiniz??
Zealist valla ben pes2008 1600*1200 high'da oynuyorum kasmıyor fln pes2009 dada beni hayatta zorlamaz vede arkadaşın verdiği şey doğruysa pes fifa kadar bir şey değiştirmemiş
GS MELIH Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo_26 yani o ekran kartıyla oyunu açamazmıyım:confused: oynarsında daha iyi olsun diye ekran kartını değiştirebilirsin
C.Ronaldo_26 saol GS MELİH ARKADAŞIM özellikle şampiyonlar liginin olması bni çok heyecanlandırıyor:)
C.Ronaldo_26 Orjinal Mesajı Yazan: okanerdan arkadaşlar benimki NDVIDIA GE FORCE FX 5200 128 Mb oyanyabilirmiyim işlemci ve ramınıda yazarsan daha ii yardımcı olabiliriz bu arada pes 2008 i hangi derecede oynuyordun?
the_storm_boy nvidia geforce fx5200 benim önceki ekran kartımdı sadece low da oynayabiliyordum.pc yi değiştirdim şimdi amd athlon x2 çift çekirdek ge force 7300 gt ekran kartı 1gb ram high da oynuyorum
brad1907 **ıntel pentium 4 3,20 ghz 2 gb ram atı 3870 hd ekran kartı 3,00 dual daha ne olsun ekran kartı olmayanlar için önericegim ekran kartı atı3870 hd ekran kartıdır daha çıkmamış olan direct 10.1 de desteklidir daha ne olsun!**
yusuffear arkadaşlar bende araştırdım atı hd3870 e kadar ekran kartlarını destekliyor yazıyordu... bende merak ettim bende hd4870 var peki benimkini desteklemiyor mu... yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar..
bulkane Orjinal Mesajı Yazan: yusuffear arkadaşlar bende araştırdım atı hd3870 e kadar ekran kartlarını destekliyor yazıyordu... bende merak ettim bende hd4870 var peki benimkini desteklemiyor mu... yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.. Hayır öyle destekleme diye birşey yok.Çok eski kartlardaki eksik özelliklerden dolayı sıkıntı oluyor senin kartın ise en güncel, üst seviye bir model.Rahatlıkla demoyu indirip gerçekçi akıcı futbol oyununun keyfine varabilirsin. :)
Astronomy Dostum bende de HD 4870 var. Ekran kartının tüm grafik özellikleri açık ve high seviyede raharlıkla oybayabiliyorum Pes 2009'un demosunu. Merak etmene gerek yok. Ekran kartın şu an itibariyle fiyat-performans açısından en iyi kart...
ferkek slM arkadaşlar 128 mb ekran kartı 256 mb ram var gforce fx 5200 var pes 2008i kaldırır mı lütfen yardım :confused:
mrtysr herkese slm ben pes 2009 icin ekran kartı alıcam ama ıslemcım ve anakartımın ne oldugunun bı alakası varmı destekleme gıbı bı durum yardım edersenız sevınırım su ankı geforce fx 5200 128 mb
mrtysr arkadaslar ben bu konuda cok cahılım yardım edermısınız ekran kartım geforce fx 5200 128 mb pes 2009 u hıgh da oynamak ıcın ne almam lazım ne kadar tutar lutfen yardım edın
Resurgam_Monster Orjinal Mesajı Yazan: mrtysr arkadaslar ben bu konuda cok cahılım yardım edermısınız ekran kartım geforce fx 5200 128 mb pes 2009 u hıgh da oynamak ıcın ne almam lazım ne kadar tutar lutfen yardım edın Ana kartının modelini yazarsan ona göre tavsiye de bulunabiliriz.Anakartın AGP 8X mi yoksa PCI desteklimi bilmeden herhangi bi öneride bulunamayız.Anakartının modelini öğrenmek için CPU-Z adlı programı kullanabilirsin.
babaali33 Gigabyte p35-s3g anakart intel Q6600 2.5 işlemci Sparkle 8800GT 512mb 256Bit ekran kartı 4Gb Kingston Ram Bu özelliklerle oynayabilirmiyim..?