mt_hw1 AÇILIŞ MAÇI MAÇ SIRASINDA FİNAL MAÇI KUPALI POZLAR :) Konami Cup modu artık CL mod :) güle güle kullanın. DownloadLink: http://rapidshare.com/files/147846352/CL_mod_2008.rar
FuLLtiMeAdanaDemirSpor arkadaşım bunu PES 6'ya uyumlu yapamaz mıyız?Çok süper olmuş.Ama PES 08'i benim PC kaldırmıyım.ELLERİNE SAĞLIK!
mt_hw1 Orjinal Mesajı Yazan: FuLLtiMeAdanaDemirSpor arkadaşım bunu PES 6'ya uyumlu yapamaz mıyız?Çok süper olmuş.Ama PES 08'i benim PC kaldırmıyım.ELLERİNE SAĞLIK! Pes6 da yok bu tür görseller.yapamayız o yüzden.
wolfbul52 selam benım bu kitserverın içinde cv 1 cv 0 yok kurulum hakkında bıda benı bılgıendırrı mısınız?
bulkane kitserverimg konumunda olacak.Yoksa bile cv_0.img ve cv_1.img isimlerinde klasörleri kendin oluşturabilirsin.
mt_hw1 Orjinal Mesajı Yazan: tegmen_ugur kardeş bu özellikler sadece konami cup maçı yapınca oluyo demi başka modlarla karışmıyo Evet,aynen söylediğin gibi.
semiqkobe ya kusuruma bakmayın pes 8'e yeni geçtim de kitserver ile nasıl oyuna aktarabilirim resimli anlatırsanız sevinirim
addaadda kardeşim ben CL_mod_2008 yükledim herşeyiyle bende tsl 08/09 var ama olmadı neden acaba cevap yazarmısınız acil!!!!!!!!!!!