crdsa Biraz da güzel şeylerden bahsedelim :p Bu konuda hobilerimizi, en çok hoşlandığımız şeyleri paylaşalım. Mesela başınızdan geçen güzel bir olayı da anlatabilirsiniz. Ben başlayayım. Yağmurda koşmayı çok severim, yağmurun erken gelmesine sevindim :)
crdsa Evet ya özellikle şu UEFA finali, milli maçlar gibi maçlarda galip olunca ayrı bir zevk oluyor.
Heisenberg Benimde en çok mutlu olduğum anlar Galatasaray'ın ve milli takımın galip geldiği anlar insan ozaman kendini daha bi mutlu hissediyor..
messengerpark benim en mutlu olduğum an telefonumun çalması ve sevdiklerimin aramasıdır. bu zevki başka hiçbir şeye değişmem. bir de çok aşırı yorulduktan sonra derin bir uyku çekmek en büyük mutluluk olsa gerek. bütün insanlarla tek ortak yanım bu her halde. en sevdiğim şeylerden biri de kalemlere çok ilgi duymamdır. elimde o kadar çeşit kalem var ki. bir görseniz gülersiniz. zaten ben de gülüyorum kendi halime.
Wazza Yağmurlu havada yalnız olup elimde içkimle yağmuru seyretmeyi, topraktan yayılan o müthiş kokuyu genizlerime çekmeyi çok severim.
Tearaway galatasarayı şampiyonlar liginde oynarken görmek beni okadar çok mutlu ediyorki o muhteşem ş.ligi müziği altında kalbim ben oynuyormuşum gibi güm güm atıyor :)
eLanvitaL Hayatım'da unutamadığım ve hayatımın en güzel 2 anı ; *Galatasaray'ın Uefa Ve Süper Kupa Şampiyonu olduğu anları hiç unutamam . Hobilerim ; Basketbol , Pc ve Gene Pc :D
Mr.Sagopa Orjinal Mesajı Yazan: Venom Yağmur altında müzik dinleyerek yürümek... Aynen.Özellikle Bertuğ Cemil-Yağmur
ŞANLI_ Yağmur altında hatunla yürümek ardından öpüşmek güzeldir ya :p Hele camdan ve otobüsten size bakan insan tiplerini gördünüz mü daha da güzel oluyor :D
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Yağmur altında hatunla yürümek ardından öpüşmek güzeldir ya :p Hele camdan ve otobüsten size bakan insan tiplerini gördünüz mü daha da güzel oluyor :D O tipler ne küfürler ediyor bir bilsen :)
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Yağmur altında hatunla yürümek ardından öpüşmek güzeldir ya :p Hele camdan ve otobüsten size bakan insan tiplerini gördünüz mü daha da güzel oluyor :D O tipler ne küfürler ediyor bir bilsen :) Yok ağızdan su falan akıyor genelde :p
adu Hobilerim futbol, pc, dergi okumak. Ben de Galatasaray'ın UEFA'yı aldığı anı unutamam ailede herkes alıyodu sevinçten.