KaRTaLiZM09 arkadaşlar sizce hangisi güzel bnde pes 6 var ama pes 7yi almayı düşünüorum.pes 7 güzelse nie en çok pes 6 satılıo?pes 6 güzelse yeni oyunun eski oyuna göre daha güzel olması gerekmio mu? winning eleven 10 veya 11 de olabilir?
messengerpark pes 6 ile aynı olan winning eleven pro evolution soccer 2007 var. pes 7 diye bir oyun yok. winning eleven 10 da ikisinden de kötü
ayberk228 tabikide pes 6 güzel tartışmasızdır bu.Efsandedir pes 6.Ayrıca pes 7 Amerika Kıtası için var.Avrupa kıtası için pes 6 var.
Morientesp kartaldeniz,sen PES 6'yı al..Ya da internette RIPli bulursun 400 MB'a..yani boşuna para vermene gerek yok.. Bence şu an Dünya'da ki en iyi maç(futbol) oyunu Pro Evolution Soccer 6'dir..
gsgrkn bence gereksiz. pes 6 için müthiş yamalar var. hatta options files tan pes6 yı kendi istediin gibi tasarla. illa pes6 dan sonra çıkmış olsun dersen pes 8 al veya biraz daa bekle pes 9 al.
KaRTaLiZM09 bnm ekran kartı yetmio da ondan 7ye taktım. ayrıca nasıl düzenliosun anlamadım bi de ben kapalı oyunculardan mesela hagiyi açtıracağım adlar yanlış yazıo.