Venom İlk maçımızda sevgili (!) José Mourinho'nun matan önce yaptığı talihsiz (!) açıklamalara en iyi cevabı sahada verdik. Bu da kullandığım meşhur taktik:p
Curcuna O vuruşu yapabilmek için her idmandan sonra 45 dakika ekstra çalıştım ve mükemmel bir gol oldu :cool:
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Curcuna O vuruşu yapabilmek için her idmandan sonra 45 dakika ekstra çalıştım ve mükemmel bir gol oldu :cool: Hmm şey, Tearaway vurdu kaleciden sekti boş kaleye tamamladın ama (cidden):D Ama sen, takımda yeri garanti olan 2 oyuncudan birisin. Diğerinin Venom olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım.
Exvision Arkadaşlar eklediğiniz resimleri biraz daha küçültebilir misiniz ? Aksi takdirde ceza alacaksınız. Saygılarımla..
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Arkadaşlar eklediğiniz resimleri biraz daha küçültebilir misiniz ? Aksi takdirde ceza alacaksınız. Saygılarımla.. Gözüme boyutu düzgün gibi göründü ama değilmiş, hemen düzenliyorum; kızma abi:)
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Mert__ _ Buda benden.Rakip zorlamadı:P valla iyi bir oyun sergiliyorum galiba 2 maçtada 11 de çıkmışım ilk maç 7 ikinci maçta sadece 45 dakıka sahada kalmama ragmen 8 puan almışım bırde profilimi atarmısın mert zahmet olmassa kardeşim ama ikinci yarının hemen başında oyundan almışsın neyse hazırlık maçı nede olsa :D:D
Cemil KAYA Orjinal Mesajı Yazan: Canerati10 V2 de kesik yedik iyimi :P sağolasın Roy Keane ellerine sağlık. caner neredesın be abi karıyer açmıyorsuyn uzun zamandır
Canerati10 cemil,2008 baymaya başladı belki bi heyecan verir diye buna daldık bi lokma bunu oynarım sonra 2009 gelir zaten.ondan sonra yeni kariyerleri yayınlamaya başlarım ben de ;)
Venom Oliver Kahn'ın özel isteği üzerine FC Bayern takımını davet ettik, güzel oyun ve 5 golle sonuca gitmesini bildik. Tearaway ve Rivaldo 2'şer golle yıldızlaşırken; yeni transfer Farfan da 3 asistle galibiyete büyük katkı sağladı.
Mert__ Orjinal Mesajı Yazan: R2.BatuhaN Mert__ rica etsem , benim profili bir yayınlarmısın ? Kendi oyunumla karşılaştırıcam da ... Orjinal Mesajı Yazan: erennimo hala iyileşmedim mi!? :D Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYA valla iyi bir oyun sergiliyorum galiba 2 maçtada 11 de çıkmışım ilk maç 7 ikinci maçta sadece 45 dakıka sahada kalmama ragmen 8 puan almışım bırde profilimi atarmısın mert zahmet olmassa kardeşim ama ikinci yarının hemen başında oyundan almışsın neyse hazırlık maçı nede olsa :D:D __ Cemil Abi. __ Batuhan __ Buda Romario Abimiz..:D __ Eren sende 2 ay sakatsın :( :D
Venom Kariyere en az 1 sezon devam edebilirim gibi geliyor ancak hızlı ilerlediğimden dolayı ayrı konu açıp paylaşmanın yersiz olacağını düşünüyorum, bu yüzden buradan paylaşacam. Transferler; EPL 1. Hafta; EPL 2. Hafta; EPL 3. Hafta; EPL 4. Hafta;
Venom Gerçekleştirdiğim transferler; Şu ana kadar oynadığımız maçlar; İlk 8 hafta sonucu oluşan puan durumu; SCN's CavalierS takımı Venom ile ilgileniyor:D
_aRshaviN_ ya ben her oyun açtığımda özellikler değişiyor mesela benim bitiricilik bi açtım 18 bi açtım 15 bunun sebebi nedir? :confused: :confused: