trapdoor SE len o'Lm iki dakka durun, creation master falan bi çıksın, hatta full oyun çıksın bi :D benzemiş bu arada, tabi ki daha iyi olabilir ama hiçte fena gözükmüyor...
ferdikoprulu Melih kardes ilk facen olmasına rağmen güzel yapmışsın..Biraz daha gayret gösterirsen daha iyilerini görebiliriz senden. (:
Onur Orhun Orjinal Mesajı Yazan: 124365 daha neler bu volkansa bnde pele :D:D:D:D:D:d Çok biliyosan sen yap derim Photoshop'ta ki, bahse girerim Photoshop'da abstract effect vermeyi bilmiyosundur :D:D
Theo WaLcoTT By MeLo ben snn çalışmalarını çok beeniorum sen baqma.... face işini yabmaya çalıştm bi aralar ama hiç bişi ybamadım çok zor bi iş :S 2. 3. çLşmanda super olcana eminim yinede güzel oLmŞ ....
By MeLo yorumlar için saolun öss ye hazırlandıgım için pek face le ugrasmıyorum yapabildikleri koyucam kötü yorum yapanlarda her ne kdr kırıcı da olsalar alınmıyorm...
Gurkan OZBALKANLI İlk çalışmana göre güzel. Kendini geliştirirsen daha güzellerini yapacağına eminim.
Gurkan OZBALKANLI Orjinal Mesajı Yazan: cimbomlueray ilk çalışması değilki melihin ne zamandır face yapıyo. Fifa09 için ilk çalışması arkadaşım. Fifa08'e face yaptığını biliyorum.
gangsta95 Orjinal Mesajı Yazan: alper_capkin Bune Lan Puhahahaha.....Öcü Gibiii:D melih abi sen böylelerini kafana takma
trapdoor SE kötü yorumlarıda düşünmeli ki kendini geliştirsin... Saçma sapan düşünenleri takmasın tabi ki...