38_YUNUSO_38 çok süper bir arda turan face olacağı kesin çünkü;usta kişilerin elinden çıkacak face ...
Zombie Ali * Saç: zamalek4ever * Saçı düzenlediği için foxsel'e teşekkürler. Rapidshare Sendspace Speedyshare
ŞANLI_ Ali bilirsin hiç yorumum yoktur buraya ama daha güzel olabilirdi sanki. Eksik ve olmamış bir yer var ve neresi anlayamıyorum ama bir yandan da çok bariz benziyor. Nasıl iş anlamadım :p
Gökhan Kafa yapısı, biraz daha uzun-ince olması gerekir gibi, benzerlik var, fakat model tam olarak olmadığı için, böyle birşey ortya çıkmış. Bence texture üzerinde değilde, model üzerinde biraz çalışma yaparsan tam süper olacak.
Zombie Ali Valla resmin aynısı olduğunu söylemeliyim. :p Resme göre yapmaya çalıştım ve gayette güzel oldu kanımca. :cool:
38_YUNUSO_38 resme göre bakarsak gözler farklı olmuş ama süper olmuş sonra gökhan abi'ye katılıyorum face süper olmuş tıpkısının aynısı ama bişey var oda sanırım kafa yapısının ince yapılması resme göre bir daha düzenlersen seviniriz ali abi emeğine sağlık ...
tommy89 Evet bitek gözler daha siyah ve içerde olsa mükemmel ötesi olurmuş ama bu hali bile yete tbr.ler.
_AsiRuH_ Güzel olmuş ama abi anlamadığım neden Arda'nın kafasını böyle geniş yapmışsın ince-uzun kafası
Zombie Ali Vidosic'in bin dosyasını kaybettiğim için çalışmayı tamamlayamayacağım. Ama bir süprizim var size. :) Sinan Bolat - Yeni milli kalecimiz hair by SzoIpas