Aziz Yıldırım, taraftara cevap verdi...

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasındaki gerginlik farklı bir boyut kazandı..
F.BAHÇE’DE Başkan Aziz Yıldırım ile taraftarlar arasında ’Tek kimlik F.Bahçe’ gerginliği devam ediyor. G.Birliği karşılaşmasında da Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin, Aziz Yıldırım tribünlere gelirken “Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil, hükümdar değil” ve “Padişahım çok yaşa” diye tezahüratla protesto etmesi üzerine başkanın maçtan sonra yakınında bulunanlara “Bakın beni sonunda padişah da yaptılar. Ama istedikleri kadar protesto edebilirler, hiç umurumda bile değil” dediği öğrenildi
‘KAZANALIM YETER’
AZİZ Yıldırım’ın “Onların hedefi belli. Hiç önemsemiyorum. Umurumda bile değil. Bu stadın belli kuralları var. Bu kurallara uyduktan sonra, istedikleri kadar protesto etsinler. Ancak ben kimseye ’Bağırmayın, takımı destekleyecek tezahürat yapmayın’ demiyorum ki. Seyirciler tribün kurallarına uysunlar, gerekirse beni de protesto etsinler. Önemli olan takımımızın maçlarını kazması. Kurallara uysunlar bana yeter” ifadelerini kullandığı belirtildi
‘ARAGONES’İ BIRAKMAM’
BU arada Aziz Yıldırım’ın, medyayı da yine hedef alarak, şu açıklamaları yaptığı da vurgulandı: “Basın 2 karşılaşmada takımı beğenmedi diye teknik direktörümüz Luis Aragones’i hemen gönderecek halimiz de yok. İspanyol hocayla daha 2 senelik mukavelemiz bulunuyor. Biz kendisinden ve de yönetiminden son derece memnunuz. Herkes Aragones’i bir an önce göndermemi bekliyor ama onu kesinlikle bir yere göndermeyeceğim.”Bu arada Aragones bugün Avusturya’ya giderek, Başkent Viyana’da yapılacak ‘UEFA 8. Avrupa Milli Takımlar Teknik Direktörleri Konferansı’na katılacak.