Mro 2. ligde avellino var ben fanıyım italyaya maçlarına gidiyorum. ------------------------------------- Texas Supporters Club
the_storm_boy vay vay bütün millet demo bekliyor...aynı ben:D ama sabah işe gidicem azcık daha bekliyimde giderim...içimden bi ses daha çok beklersiniz diyor ama neyse:D
PF.Saygindesouza beyler o linkte xbox ve ps3 için diyo zaten ben en baştan 26sında çıkıcak diye biliyordum bence yarın kesin çıkıcak
mosu ....PesArgentina.... bu ne heycan yaa:) tamam bu gece için bi heycan var ama yok çıkmıcak nerde bu demo diyenler çok yanlış konuşuyorlar yarın akşam herkez demoyu oynicak ama bu gecenin heycanınıda anlıyorum
gokhanbari laptop kapadim dayanamadim telden girdim :D saat 4 gibi uyanirsam yine Bakarim olmadi yarin aksam :D
bobfifala Orjinal Mesajı Yazan: mosu ....PesArgentina.... arkadaşlar yarın geceye kadar demo mutlaka çıkıcak merak etmeyin bi kere oyunun çıkış tarihi 17 october yani 17 ekim demosu 1 aya yakın bi zamanda çıkar zaten buda 25-26 sı demolarını çok iyi takip ettiğim için biliyorum yarın gece herkez pes 2009u garanti oynicak bugun çıkma ihtimali dahada arttı bence yüzde 70 bu gece demonun indirme linkleri verilcek milletin beyni sulandı malum oluyor artık, yüzde bile vermis arkadas; yok kardesim demo memo mosu...
mosu ....PesArgentina.... bizim ne beyinlerimiz sulandı bu pes için demo bekliyoz yeni versiyon için çokmu :) yarın akşam her oynuyor olcak pesi bende burdayım hani herkez bi yorum yapıyo yok demo 1 hafta mönce çıkcak felan diye fifanın demosunun çıkıcağı zaman fifa açıkça belli ediyo zaten her sitede ama pes öle değil sanki çıkmıcakmış gibi geliyo insana konami pek belirti vermiyo aniden gereken sitelere upload ediyolar
Ks.41 Orjinal Mesajı Yazan: mosu ....PesArgentina.... bizim ne beyinlerimiz sulandı bu pes için demo bekliyoz yeni versiyon için çokmu :) yarın akşam her oynuyor olcak pesi bende burdayım hani herkez bi yorum yapıyo yok demo 1 hafta mönce çıkcak felan diye fifanın demosunun çıkıcağı zaman fifa açıkça belli ediyo zaten her sitede ama pes öle değil sanki çıkmıcakmış gibi geliyo insana konami pek belirti vermiyo aniden gereken sitelere upload ediyolar Yarin çikacak yha , daha fazla uzatamazlar artik.
xenoa demo yok arkadaşlar bence uykunuza yazık etmeyin boşuna beklemişiz saatlerce bu arada mosu iyi güzel diyorsunda baban konaminin sahibi deilse seninde bunu evelden bilme şansın yok burda insanlar belki senin telkinlerine uyanık duruyorlar.. insanların işleri güçleri var ve senin yazına aldanıp uykusundan feragat eden insanlar olabilir ona göre hareket etmeni öneririm
mosu ....PesArgentina.... anlıyorumda ben california saati diyorum halada diyorum türkiyede öğlen 1-2 arasına geliyo ve pes 2008 dede öle olmuştu ben gece bekleyelim diye bişi yazdımmı oku sadece çıkma ihtimali yüzde 70 dahada arttı dedim burda şu an saat 1.05 trde 3.04 bende bakınıyorum 4 site açık önümde
xenoa tamam yani günahı boynuna neticede ama sen nasıl emin konuşabiliyorsun ? dahada artması mesela neye göre ? bunu öğrenmek isterim
mosu ....PesArgentina.... şöle diyim konami resmi sitesinde demonun çıkış tarihini 25-26 th september out olarak açıkladı 26 sını geçecek bi konami açıklaması konaminin dünyaya rezil olması anlamına gelir rezil olmayı istemeyen bi konamide resmi açıklama yapmaz
xenoa Orjinal Mesajı Yazan: mosu ....PesArgentina.... şöle diyim konami resmi sitesinde demonun çıkış tarihini 25-26 th september out olarak açıkladı 26 sını geçecek bi konami açıklaması konaminin dünyaya rezil olması anlamına gelir rezil olmayı istemeyen bi konamide resmi açıklama yapmaz Arkadaş tek sanamı gözüküyor bu yazı bende giriyorum konaminin sitesine ama demo çıkacak falan gibi bişeyi görmedim