samyasar gamespotta bi video var bu gece 04:00 da çıkacak dio japon kimse artık bilmiyorum :D ben mi yanlış anladım acaba http://www.gamespot.com/wii/sports/pes2009/video/6196348/gc-2008-pro-evolution-soccer-2009-demo
samyasar at four oclock dio ama am pm demiyor valla sizi yanıltmak istemem sonra kötü sözler olmasın :D
ermanilman Orjinal Mesajı Yazan: samyasar at four oclock dio ama am pm demiyor valla sizi yanıltmak istemem sonra kötü sözler olmasın :D dostum o video ağustosta çıkmış.yani bu mümkün değil.ayrıca o japon oyunu tanıtıyo..yarın çıkma ihtimali yüksek ama:)
laylondon Orjinal Mesajı Yazan: ScRyed Orjinal Mesajı Yazan: King_FIFA demo cikti galiba ay King_FIFA nasıl çıktı hani nerde demo ? herkez burdaymış ya uzunzamandır soccercenter'A uğramıyodum ....
samyasar Orjinal Mesajı Yazan: ermanilman Orjinal Mesajı Yazan: samyasar at four oclock dio ama am pm demiyor valla sizi yanıltmak istemem sonra kötü sözler olmasın :D dostum o video ağustosta çıkmış.yani bu mümkün değil.ayrıca o japon oyunu tanıtıyo..yarın çıkma ihtimali yüksek ama:) saol dostum uku körü izledim video işte dduğumu anladım sadece :D ama saat 10 da uyandım ilk iş internete koştum çıkmışmtır diye :p artık çıksın yaaaa rüyalarda görünmeye başladı bana :D :D :D
Rebel_Justice **demo bugün çıkabilir arkadaşlar sitelerde gezcek diğer yabancı sitelerde öle diolar.Bugün gece çıkcak diolar yabancı sitelerrde**
ScRyedd Bu gece sabaha kadar beklerim, zaten uyumuyorum 4-5 gibi yatıyorum gelirse haber ederim size.
sf1905 arkadaslar herkes bi bilgi vermis saolunda bu haberlerın kaynaklarını bızımle paylasamazmısınız bızde baksak lınk versenız
ermanilman Orjinal Mesajı Yazan: m0K0k0 Çıksında bu gece, ben sabaha kadar beklemeye download etmeye hazırım :) aynen bende..artık pes2009 u görmek istiyorum.top fiziğini çok merak ediyorum özellikle
erdem_gs Orjinal Mesajı Yazan: samyasar gamespotta bi video var bu gece 04:00 da çıkacak dio japon kimse artık bilmiyorum :D ben mi yanlış anladım acaba http://www.gamespot.com/wii/sports/pes2009/video/6196348/gc-2008-pro-evolution-soccer-2009-demo Video daki pes genel menejeri Aki Saito.Ve videoda Fourteen diyor.Ama ingilizcem yok çıkacağı tarih için mi diyor başka bişey içinmi bilmiyorum.
ptchmkr076 **çıkacağı tarih 25 eylül bence saat 4:00 mantıklı bi yorum sabah erkenden koymaları gerekio o saatte 4:00 bencede :D**