alptug_1p1 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanbari Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs rezil falan olmaz oynayan yine oynar :) her neyse benim sormak istediğim Full versiyonu ne zaman çıkıyordu PES 09 ve Fifa 09 ? çıksa pes bende anasını ağlatcamda fifayı napayım atari oyunlarından bozma şey:D son derece katılıyorum arkadaşım
ScRyedd Kim dedi 29 Eylül'de gelicek demo diye ? Demo'nun çıkış tarihi ; 2 Ekim Oyunun çıkış tarihi ; 17 Ekim Konsollar için; Region PAL çıkış tarihi ; 17 Ekim Region NTSC çıkış tarihi ; 12 Kasım Demo bütün platformlarda 2 Ekimde çıkacaktır.
ermanilman Orjinal Mesajı Yazan: ScRyedd Kim dedi 29 Eylül'de gelicek demo diye ? Demo'nun çıkış tarihi ; 2 Ekim Oyunun çıkış tarihi ; 17 Ekim Konsollar için; Region PAL çıkış tarihi ; 17 Ekim Region NTSC çıkış tarihi ; 12 Kasım Demo bütün platformlarda 2 Ekimde çıkacaktır. pc-demo çıkış tarihi için sıkı bir kaynak gösterebilirmisin?
ScRyedd Kaynak maalesef yok ama PAL bölge kodu Avrupa oluyor. Avrupada çıkan oyunlar PC ye gelir zaten, kesin birşey yok aslında ama şuan için en belirgin bilgiler bunlar.
Darkmute İnternette şunu buldum.PES 2009 DEMO için rapid linki : http://rapidlibrary.com/index.php?q=pes+2009+demo+download NOT: Ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Belki pes 2009 demo linktedir, ya da başka bir şeydir. Ama isminde PES 2009 DEMO felan yazıyor. O yüzden kimseye GÜVENCE vermiyorum. Virüste olabilir.
WolborQ banada virüs gibi gelior ama, bence o kadar dosya var virüs değildir galiba..indiren varsa söylerse memnun oluruz
m0K0k0 Pro Evolution Soccer 2009'un demosu 2 Ekim'de Konami, 17 Ekim'de fanatikleri ve futbol severler ile buluşacak popüler futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2009'un demosunun 2 Ekim'de PC, PS3 ve Xbox 360 için yayımlanacağını basın bülteni ile duyurdu. Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14406
Kc_Zirve_95 tesekkurlerde bise sorcam demodaki takimlar ulke takimlari degilmiydi bu m.united fln nerden cikti yahu
Kc_Zirve_95 Orjinal Mesajı Yazan: scrtrq arkadaşlar stratejiyi anlamadınızmı.Pes2009 demo 2 ekim fifa09 full 3 ekim.Konami bu taktikle az da olsa fifa09 satışlarını düşürmeyi planlıyor.Ve 17 ekimdede bombayı patlatcak bu akdar basit :D Arkadasim o oyle olmuyor eger 2 ekimde demo 3 ekimde fifa tam surum cikiyosa bu fifaya yarar cunku herkes onlari karsilastirmaya calisir anladiniz mi... tabi yanlista ola bilir (flood icin ozur dilerim ayrica)
pes2009turqa **avatarındaki kız süper :D Bide arkadaşlar bendeki demo`da BEcome Legends ve Legends açık değil ama herkez bizde açık diyiyor neden acaba ? Yeniden mi yüklyim ?**