oligozeng arkadaşlar malumunuz pes 2009 da tr ligi yok.Ancak ben ve benim gibi pes 2009 tr ligi olmasını istiyorsanız konaminin resmi sitesini msj yağmuruna tutalım.Belki bir ihtimal adamları "pes" ettiririz.Sonuçta tr ligi dünyanın en zorlu 5. ligi.Bende kendi çapımda kötü olan ingilizcemle birşeyler yazdım hadi herkes yollasın. http://uk.games.konami-europe.com/support/supportFormSubmit.do;jsessionid=7E3730B7DB2D889A5FAE32D0AB08889B
Senyor... bence ne kadar mesaj atarsak atalım "pes" ettiremeyiz. Çünkü hem oyuna ligi koyacak vakit kalmamıştır hem de adamlar para kazanamadıkları ülkenin ligini niye oyuna eklesinler ki?
mahonyyy ben bu msjın aynısını geçen sene pes 2008 öncesi de görmüştüm.. bunlara gerek yok arkadaşlar gidin orijinal oyun alın.. biz türkler her işi anca böyle saçma sapan yollarla halletmeye çalışıyoruz..
doktor34 arkadaşlar ben size söyleyeyim orjinal oyun almayla bir alakası yok. İnanın yurtdışında bizden daha çok illegal içerik kopyalanıyor. Herkes tutturmuş Türkiyede az soatılıyor falan diye. Sizce Fifa09 çok mu satılıyor veye diğer serileri. Bu tamamen şirkete kalmış bişey. Ülkemizi daha fazla aşağılamayın. Sürekli biz Türkler Biz Türkler...
hergele her sene aynı umutlarla msj atılıyor ama care yok oyunu orjınal almakla alakalı bır durum sonucta korsanda ne kadar satıldıgını bılemez konamı. O yuzdende turkıye de oyunun pek tutmadıgı dusunerekten koymuyorlarr
[silindi] ya arkadaşım harbiden bilmeden konuşmak nedir göstermişsin,TSL nereye dünyanın en zor 5. ligi allah aşkına hayatında 5 tane lig izlemişsin demek ki.
oligozeng Orjinal Mesajı Yazan: barisbumin ya arkadaşım harbiden bilmeden konuşmak nedir göstermişsin,TSL nereye dünyanın en zor 5. ligi allah aşkına hayatında 5 tane lig izlemişsin demek ki. belki dünyanın en zorlu 5. ligi olmayabilir ama en azından ingiltere,fransa,ispanya gibi liglerin 2. liglerinden daha kaliteli.
nightmare7_90 arkadaşlar zaten arjantin, brezilya vs ligleri koymuyor konami avrupa ligleri var avrupadada tsl bence ilk 5 e girer.. tamam çizme laliga ingiltereyle aramızda dağlar var bu açık ama fransa ligi hollanda ligi çokmu kaliteli yani..
husam20 **bi forumda okumustum yine bizim gibi konamiye mail atmıs biri . turkiyede pes in cok sevildiğini yazmıs ve neden turkiye liginin olmadıgını sormus .konamiden gelen cevap cok dogru bence . turkiye ligini koyacagımıza ingiltere 2 ligini koyarız bizim için daha karlı olur . turkiyede olan pes lerin buyuk bolumu korsan yollardan elde ediliyor ama ingiltere de veya isveç gibi ulkelerde orjinal oyun kullanılıyor bu yuzden turkiye ligini koymıyacaklarını belirtmiş**