halitsanlisoy Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Kardeş formalar güzel olmuş.;) çok saol kardeş not birde trabzonspor formalrı yaptım vaka onları buraya koymayı unutmuşum soccermania ya koymuşum çok pardon
halitsanlisoy Orjinal Mesajı Yazan: elNiNo9_ Kardeş formalar güzel olmuş.;) çok saol kardeş not birde trabzonspor formalrı yaptım vaka onları buraya koymayı unutmuşum soccermania ya koymuşum çok pardon benim yerimi arkadaşım yayımladı
berbarus96 Hepsi güzel ama FB çubuklunun çizgileri çk ince olmuş. Ayrıca Neon forma daha çok sarı olucak bu çok yeşil olmuş. Cırtlak sarı gibi olsa daha benzer olur.
Roy Keane Pek hızlı davranmışsın Halit Abi:) Formalar güzel olmuş,fakat gözüme logolar takıldı.Kesme işlemleri düzeltilebilir sanırım FB formalarında;) Kolay gelsin,devamını bekliyoruz.
gokhanka fener formalarında logolarını benim formalarımdan (ç)aldığın için aklın başına gelene kadar konunu kilitliyorum başka türlü emek hırsızlığının önüne geçilemiyor.
halitsanlisoy Evet Arkadaşlar Konum kilitlendiği için buradan devem ediyorum Kısa bir aradan sonra formalarımma devam ediyorum Chelsea 08-09 Sezonu Home Forma Not: Gökhanka çok özürdiliyorum ve hatalarımı kabul edi yorum birdaha olmuyacak
halitsanlisoy Evet Arkadaşlar Formalarıma Devam Ediyorum Schalke04 ve Chelsea Third Milan Milan 08-09 Home Forma Schalke04 08-09 Home Forma Chelsea 08-09 Third Forma Yorumlarınızı Bekliyorum
halitsanlisoy kardeş tek yorum var ama sende saol bide niye kendimi yorayımki ben sadice bunları yapmadım başka formalarım da var yani