Roy Keane v1'i Rapid'e upload ederken v2 üzerinde çalışmaya başladım.Yasin Abi'nin özelliklerini gerçeğe uygun hale getirmeye çalıştım ve başarılı oldum sanırım;Middlesbrough izlemeye aldı:P:D Venom Sanchez: NOT:Biraz geç olucak sanırım ama konu sabitlendiği için teşekkür ederim:)
Cliff Super Hemen indiriyorum. Bu saatte olması daha bi güzel oldu. Net gayet hızlı :) Tekrar Teşekkürler
Freak. İlk indiren ben olcam sanırım:). Mesajı silmeden başladım bile indirmeye:D. Sağolasın Mert. Ellerin dert görmesin:).
Venom Orjinal Mesajı Yazan: Freak. İlk indiren ben olcam sanırım:). Mesajı silmeden başladım bile indirmeye:D. Sağolasın Mert. Ellerin dert görmesin:). Benim sanırım ilk indirmeye başlayan ancak kablosuzun yavaşlığı nedeniyle ilk benimki bitmeyecek buna eminim:)
AmAstasiA Mert hiç gol yedimmi?:D kovamıyım deilmiyim bilgi verirmisin lütfen?:D:D Şaka bi yana ellerine sağlık indiriyorum şimdi:D:D
Tearaway eee yasin nie geçti beni en ii bendim :p:p fm bile anlamış futbolcu torpili yapmış bana :D:p eline sağlık krdşm bu sıkıntılı günlerde eğlenceli bişiler çıktı bu arada solak çıkmışım ii denk gelmiş yazmayı unutmuştum :)
Cliff Orjinal Mesajı Yazan: AmAstasiA Mert hiç gol yedimmi?:D kovamıyım deilmiyim bilgi verirmisin lütfen?:D:D Şaka bi yana ellerine sağlık indiriyorum şimdi:D:D Gol bile attin :) Tebrikler :D http://rapidshare.com/files/147009608/Livingston_v_SoccerCenter_FC.pkm.html Istersen attigin golu burdan indirebilirsin :P
Tearaway bide bir önerim olcak bu oyunu kişisel kariyer olarak biri açıp oynasa bizde izlesek hoş olurdu :)
Mert__ inanmıyorum ya adaş resmen gormedim dun giremedim kayıt tarihi falan koysaydın bari uff kotu oldu :o