Football Manager 2009 için yapmayı düşündüğümüz yamayı Football Manager 2008 için çıkarmayı planlıyoruz.Başvurular buradan yapılacaktır.Katılım fazla olursa takımlara 'Reel Oyuncular' dahil edilerek lig yapılacaktır.Bu yama daha önce Intern tarafından düşünülmüş olup onun projesi değiştirilerek sizlere sunulmuştur.
Başvuru Form Örneği;
Ad :Mertcan
Soyadı :Büyükaslan
Doğum Yeri & Tarihi:Sakarya / 15.09.1993
Boy & Kilo :1.76 / 64
Oyuncu Mevkii :SW/DRLC (Max. 3 Tane-DC,MC,AMR)
En İyi Özellikler :Kafa Topları,Pozisyon Alma,Soğukkanlılık,Cesaret,Adam Markajı vs.
Eksik Yönleri :Bitiricilik,Top Sürme vs.
Favori Personel :Servet Çetin,Paolo Cannavaro,Rafa Benitez.
Forma Numarası :00
Yukarıdaki gibi başvuru yapılacaktır.Lütfen bilgilerinizi doğru giriniz.Yaşınızı büyük göstermeyin;gerekli olduğunda yaşı gerektiği gibi büyültürüz.İkinci bir vatandaşlığı olanlar belirtsinler lütfen.Oyuncuların PA değerleri sabit 185 olucaktır.CA değerleri 100-135 arasında değişecektir.CA değerleri SCN'ye Kayıt Olma Tarihi & Mesaj Sayılarına bakılarak ortalama bir rakamda olucaktır.Takma ad kullanmak isteyen kullanıcılar kullanmak istedikleri Nicki bana bildirirlerse sevinirim.Yamanın ilk versiyonunda özellikler sıfırlandırılmış olup;tamamen CA/PA değerlerine göre düzenlenecektir.Yamanın ikinci versiyonunda başvururuken yazmış olduğunuz özelliklere bakılarak düzenlenecektir.MESAJ SAYISI ÇOK AZ OLAN ÜYELER BAŞVURU YAPMASINLAR;BU YAMADA ONLARI ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM!..

- - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - -
SoccerCenter.Net ® Team Patch v1 Özellikleri:
*SoccerCenter FC klübü oyuna eklendi.
*SoccerCenter ArenA,Reebok Stadium oyuna eklendi.
*21 oyuncu ile 3 yönetim kurulu üyesi ve 1 başkan oyuna eklendi.
*Oyuna eklenen kişilerin tamamı SCN Üyesidir.
*Oyuncu özellikler CA/PA oranına göre dağıtıldı.
*Oyuncu mevkiileri isteklere göre düzenlendi.
*SoccerCenter FC klübü Derby County'nin yerine EPL'ye dahil edilmiştir.
*SoccerCenter FC klübü bilgileri güncellendi.
*Tüm üyelerin Favori Personelleri;Favori Takımları;Sevmediği Kişiler & Sevmediği Klüpler gerçeğe uygun şekilde düzenlendi.
*Forma numaraları isteklere göre düzenlendi.
*Yaşı küçük olan üyelerin yaşları 3-5 yaş arasında düzenlendi.
*Tüm üyelerin maç içerisinde yaptıkları hareketler düzenlendi.(Ör:Yasin Abi'ye 'Tempoyu Ayarlama' özelliği eklendi.)
*Kapak Resmi İçin Esat Abi(Intern)'ye çok teşekkür ederim:)