merix Orjinal Mesajı Yazan: lebronyunus ya arkadaşlar yardım edin transfer yamasını yükleyince kamera açıları değişiyor arkadaşım zannediyorum wide de açı eğikliğinden bahsediyorsun.Kamera değiştirirken Q veya E(L1 & R1) ile eğikliği düzeltebilirsin ;) ..
merix Orjinal Mesajı Yazan: Neo İlk mesaja bakmadan yorum yazıyorsunuz. şifre: merix13 yazmış dikkati bakarsanız görürsünüz. teşekkür ederim arkadaşım .. sürekli özel mesaj atan arkadaşlara anlata anlata dilimde tüy bitti..
merix Orjinal Mesajı Yazan: amateur Kardeş sence de Türkiye ligi takımlarını biraz fazla güçlü yapmamış mısın? biliyorum farkındayım ..bi dahaki güncellemede düzenleyeceğim ..
amateur Orjinal Mesajı Yazan: merix Orjinal Mesajı Yazan: amateur Kardeş sence de Türkiye ligi takımlarını biraz fazla güçlü yapmamış mısın? biliyorum farkındayım ..bi dahaki güncellemede düzenleyeceğim .. O zaman ben o çıkana kadar kendi opt. file'ımla oynamaya devam edeyim :)
amateur Orjinal Mesajı Yazan: 12385 merix kardeşim senin yaptığın bu tsl 2009 yamanın rar şifresi ney merix13 , ilk mesajı okusaydın görürdün.
Raqu eL_ çok beLLi etmi$sin ciddeN FB aşıRı güçLü miLanLa SPECTATE maç yapsan her maçı 5-0 6-0 gibi farkLı aLacak güçte fB
merix Orjinal Mesajı Yazan: takanyerlikaya9 çok beLLi etmi$sin ciddeN FB aşıRı güçLü miLanLa SPECTATE maç yapsan her maçı 5-0 6-0 gibi farkLı aLacak güçte fB arkadaşım Fenerbahçeli olduğumu belli etmek için yapsaydım Galatasaray ve Beşiktaş'ı da aynı seviyede yapmazdım ;) ..