adrianapolis arkadaşım öncelikle eline sağlık bence harika bir iş başarmışsın. option file dosyasını yükledikten sonra oyunun kamera acısı değişti bu problemi nasıl düzeltebiliriz.bir cevap yazarsan çok sevinirim
Mathematics maç sırasında menülere gir, "camera type" gibi bir şey vardı. orada normal long u seç. bir de L1 - R1 tuşlarıyla istedigin gibi eğimi ayarla.
sahbaba01 arkadaslar bu optionun formalar için kitserver map dosyasını yapan bir vatandas varmı kitserver için map dosyaıs var ya ondan varsa yayınlasa burada da ugrasmasak map yazmayla malum zaman alıcı bir sey
PESYILMAZ http://tr.wikipedia.org/wiki/AC_Milan#.C5.9Eu_anki_kadrosu milanda eksik var interdede eksik var yattara gitti kadroların eksik kardesim tekrar düzenle bence emek lazım daha şu aşamada basrılı değil ayrıca formaların kitserver kullnmadıgım halde bjk forması na baktım kırmızı cıktı hataların var idare eder şimdilik ama holoskonun kadrosu daha güzel
merix evet belki diğer liglerdeki takımların tam kadrosu % 100 doğru değila ama arkadaşım eğer yamayı indirip baktıysan kadroda yattara yok & ayrıca beşiktaşın formasıda kırmızı değil ( ev: siyah beyaz , deplasman: beyaz) öyle bilip bilmeden incelemeden yorum yapmasak sevinirim .. Bu yama TSL için ayrıca kitserver uyumlu değil şimdiye kadar 5 kere söyledim eğer yapamıyorsanız sizin hatanız .. holoskonun yamasını beğeniyorsan onunla oynarsın bi'şey diyemem .
Mathematics PESYILMAZ, daha iyisini yapabiliyorsan buyur kardeş. Öyle klavye başında atıp tutmakla olmuyor. Bu optionfile benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi 2008-2009 sezonu.
merix Orjinal Mesajı Yazan: Mathematics PESYILMAZ, daha iyisini yapabiliyorsan buyur kardeş. Öyle klavye başında atıp tutmakla olmuyor. Bu optionfile benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi 2008-2009 sezonu. Teşekkür Ederim Kardeşim Yorumun İçin ..
Mathematics beşiktaşın (mesela holosko) biraz daha güçlenmesi gerekli bence. FB'de de güiza ve semih yeterince güçlü değil. semihin saçı "special hair - 75" de sanki daha çok benziyor. güizayı ise bir türlü benzetemedim...
tavsiyeder teşekkürler merix Emeğine sağlık çok güzel olmuş ... diğer yamalarınıda merakla bekliyoruz tekrar teşekkürler.
shady records Kardeşim bi şey rica edicem o topu dkz ile mi yükledin yoksa kitserver ile mi? kitserver ile yükleyemiyorum ama dkz ile yüklediysen linkini verebilirmisin? sağol...
merix Orjinal Mesajı Yazan: shady records Kardeşim bi şey rica edicem o topu dkz ile mi yükledin yoksa kitserver ile mi? kitserver ile yükleyemiyorum ama dkz ile yüklediysen linkini verebilirmisin? sağol... arkdaşım kitserver den değil zaten oyuna direkt yüklediğim için olamaz dimi .. ggs ile ekledim istersen dkz ile de ekleyebilirsin .. Eğer GGS veya DKZ yi nerden bulucam diyorsan sitede var zaten .. ;)
shady records ßende dkz var, sadece o topu nerden bulabilirim? arıyom hep 12 tane 620 tane top falan var
merix Orjinal Mesajı Yazan: shady records ßende dkz var, sadece o topu nerden bulabilirim? arıyom hep 12 tane 620 tane top falan var hangi toptan bahsediyorsun tam olarak isim verirsen yardımcı olmaya çalışırım ..
shady records Orjinal Mesajı Yazan: merix Orjinal Mesajı Yazan: shady records ßende dkz var, sadece o topu nerden bulabilirim? arıyom hep 12 tane 620 tane top falan var hangi toptan bahsediyorsun tam olarak isim verirsen yardımcı olmaya çalışırım .. Türkcell Süper Lig Topu,Hani SS'lerde Olan top...
merix Orjinal Mesajı Yazan: shady records Orjinal Mesajı Yazan: merix Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: shady records ßende dkz var, sadece o topu nerden bulabilirim? arıyom hep 12 tane 620 tane top falan var hangi toptan bahsediyorsun tam olarak isim verirsen yardımcı olmaya çalışırım .. Türkcell Süper Lig Topu,Hani SS'lerde Olan top... o aslında la liga topu oyunda o_text.afs de 30-32 arasında var (ggs ile açarsan görebilirsin) tsl topu ile aynı olduğu için (geçen seneki top olarak ) onu ordan alıp normal ilk 10 arasındaki topa importlardım güzel oldu eğer yapamıyorum ve onu istiyorum diye bende istersen sana upload eder yollarım ;) ..
shady records Saol kardeşim,yapamıyorum bn anlamam sadece topları dkz ile import etmeyi biliyorum,ggs de yok bende :(