Serdar Özkan Mükemmel Bir Gol Attı...
Hakem Hakkında Söylenicek Çok Şey Var.
Eduardo Aldatmaya Yönelik Hareketten Oyundan Atıldı.1.Sarı Kartı Biraz Ağır Kaçtı,Ama 2.Sarı Kartı Kesinlikle Doğruydu.Ondan Önce Atılması Gereken Orta Sahada Murat Diye Bir Adam Vardı Çok Sert Oynadı,Elle Kontroller Yaptı Hakem Bunu Görmedi.Verdiği Sarı Kartlar Çok Gereksizdi...Ayrıca Birde Penaltı Verilmedi Gaziantepsporlu Elle Oynadı Resmen Ceza Sahası İçinde...
% 100 Goller Kaçıyor... Özellikle 2 Tane Bobo,1 Tane de Holosko % 100 Gol Kaçırdı.
3.Golde Zapotocny'nin Yaptığı İşe Denicek Birşey Yok Mükemmel,Harika... :) Nobre'nin Golüde Bir O Kadar Ustacaydı.Zaten Özellikle Nobre,Bobo,Zapotocny,İbrahim Toraman Mükemmel Top Oynadı...
Defans İbrahim Üzülmez Hariç Mükemmeldi (Yine Kademede Hatalar Yaptı)... İbrahim Toraman,Tomas Zapotocny,Tomas Sivok Harikalardı...Delgado Girince Ara Paslar,Ustaca Paslar Delgado'nun Girdiğini Belli Ediyordu :) Ayrıca Delgado,Bobo,Nobre ve Holosko Bir Arada Çok İyi Oynadığınıda Gösterdi...
Maçın Hakkı 5-6 Olmalıydı Çok Gol Kaçırdık Sayamadım Ben :) 4-4-2 Sistemi Gayet İyi Ertuğrul Sağlam İnşallah Gol Pozisyonlarını,Sergilediğimiz Futbolu Görüp,Tekrar Tek Forvet Sistemine Dönmez...
Ayrıca Fenerbahçe Maçından Sonra "Beşiktaş'ada Gol Atıcam" Diyen Tabata'yada Selamlarımı Gönderiyorum... ;)
Maaşallah Diyorum Bu Takım Her Maç Böyle Oynarsa Biz Bu Sene ŞAMPİYONUZ... !
Lider Beşiktaşım Oley...