Wonderkjd **skibbe'nin cıkaracagı kadro macı belirler lincoln sansızlıgını kırdı son dakika bal goluyle bu macta barostan iyi futbol bekliyorum**
Meursault Orjinal Mesajı Yazan: Thyphon skibbe'nin cıkaracagı kadro macı belirler lincoln sansızlıgını kırdı son dakika bal goluyle bu macta barostan iyi futbol bekliyorum baros'ta son maçın yorgunluğu da var,oynayabilir mi ki?
MCeNK **Kocaeli'de 11'ler belli oldu...** **KOCAELİSPOR** Serdar Serkan Ufuk Tutoriç Duşan Musa Büyük Kemal Semavi Serdar Bülent Taner **GALATASARAY** De Sanctis Servet Meira Hasan Volkan Aydın Ayhan Kewell Lincoln Baros Nonda
LuNaT1C Stad 10 dakika ilerimde gidemedim maalesef :/ Neyse Nonda bu sefer atar umarım,harcamaz pozisyonları(bulursa tabi),umarım kayıpsız geçeriz bu haftayı.
OziLy Koçum benim be:D.Neyse çok sevinmeyelim gs bunu hep yapıyor ama yeniyor.Şimdi gol atma sırası gsde
atakan92 Bu maçta da Serdar maçın adamı olacak gibime geliyor.... An itibariyle Milan Baros beraberlik golünü attı 31. dakikada.
Senceru Galatasaray Golü Milan Baros'la Buldu. Ama Bence Nonda'nın Hava Topuna Çıkarken Kaleciye Yaptığı Hareket Faul...
adu Baroooş 1-1:) Lincoln'ün soldan içeri ortaladığı topta Serdar ile Nonda topa çıktı... Nonda'nın önünde kalan topu içeri çevirdi... Servet'in vuruşu Baros'un önünde kaldı... Çek futbolcunun vuruşunda top ağlarla buluştu...
Wenger Orjinal Mesajı Yazan: Senceru Galatasaray Golü Milan Baros'la Buldu. Ama Bence Nonda'nın Hava Topuna Çıkarken Kaleciye Yaptığı Hareket Faul... Bende aynısını düşünüyorum.