holoskooo23 başlıktanda anlayacagımız gibi bütün liglerin bu sezonki güncel kadroları var bu option filesda hepinize ii pesler! http://rapidshare.com/files/146319670/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
holoskooo23 başlıkta yazdıgım gibi herşey var pardon mod kardes bida konu acarsam dedigin gibi yaparım
Mathematics option file güzel olmuş yalnız yüzler yeterince iyi değil. şu option file'dan yüzleri düzelt biraz istersen. Özellikle FB'li emrenin yüzü gerçeğiyle aynı aşağıdaki option file'da... http://rapidshare.com/files/146104129/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
PESYILMAZ ya option filende sorun var galiba milanı aldım oyundan attı bjk yi aldım ilkinde oyundan attı sonra buyur etti biraz dengesiz oldu galiba acaba aynı sorun sizdede oldumu
holoskooo23 ben gayet rahat ve düzgün oynuyabiliorum sisteminle ilgili bi problem olabilirmiki bu oyundan atışlar?cünkü arkadaslarımda bu option files ı yüklüyorlar onlarda bi sorun yokda....face konusuna gelince mathematics elinde türk futbolcuların sayıca cok olan face i barındıran options files varsa ondan yapabilirim dedigini özelkkle 3 büyük takımınkiler varsa harika olur
cirkin kral face ler opt fileye eklenmez arkadaşlar kitserver yardımıyla oyuna aktarılır buna bi açıklık getirelim
sahbaba01 ben bu yamanın aynısını tsc comdan indirdim hatta burada yayınlanmadan bir kac gün önce indirmiştim pek fazla değişiklik olmamıs ama fena yama da değil hani
manch güncelleme süper olmuş ellerinize sağlık yanlız avrupa liglerine çıkan takımların menülerde logoları eski takımların logoları gözüküyor bununla ilgili bir revize opt file yaparmısınız teşekkürler
holoskooo23 logolarda bi problem yok alman liginin logoları dahil ama dedigine bakarım varsa hata düzeltirim tekrardan güncellemem lazım türkiye ligi formaları falan kötü baya ama ii bi forma olan option files bulmam lazım ilk önce ondan sora son güncellemeyide atarım yattarasız trabzon falan gibi deişiklikler yani
wormY arkadasım ilk önce calısmandan dolayı tesekküler bende daha önce bir yamam yüklüydü onun kitserver dosyası vardı bu dosyayı kurduğumda haliyle yüzler falan hepsi birbirine girdi. simdi o kitserver'ı sildim ve sadece bununla oynuyorum ama bir sorunum var oyuncu yüzleri felaket acaba bu option file uygun bir kitserver dosyası var mı?