kuvvetmira_ Arkdaşalar oyunu indirdim rar dan cıkartırken iki tane dosyayı cıkartırken hata veriyor zdata_23.big ile attr_p.vp6 dosyalarında faile veriyor ama oyun acılıyor maca girerken dolan bir çubuk varya onun az birşeyi dolıyor ondan sonra duruyo.....siz bu dosyaları upluoad edip linki verirmisiniz arkadaşlar lütfen yardım edin....
kuvvetmira_ attr dosyasını buldum zdata_23.big dosyasını oyunu çalıştıran biri upload etsin lütfen.....
kuvvetmira_ o zaman neden cevap yazıyorsun upload edeceğin şey 1 mb zdata_23.big dosyası madem yapmayacaksın cevap yazma burası paylaşım sitesi herkes birbirine yardım ediyor burda....Bilmiyorsan öğren
kuvvetmira_ Orjinal Mesajı Yazan: kudret35 kardeş ben yaparım ama repimi isterim sen yapta ne kadar rep verebilyorsam hepsii veririm sen upolad ed zdata_23ibg dosyası nı data klasorunun içindekini ne kadar rep verebiliyorsam veririm...
kuvvetmira_ Orjinal Mesajı Yazan: kudret35 rapidshare linkine mi ve o dosyanın adı o değil bu zdata_23.big değil mi evet arkdaşım adı senın yazdıgın gibi zdata_23.big rapide eklersen güzel olur sehinsah4ewer_67@hotmail.com msn adresim.... lütfen upload et şunu...Yarına kadar hallet şunu da yarın akşama kadar indireyim....
bacmaster arkadaşlar fıfa 09 u yuklemeye calısıorm olmuo hata werıo Extracting alocaleattrf_p.vp6 Read error dıor :S yardımcı olursanız cok sewnırım sımdıden tesekkurler...
emine mahir ya arkadaslar bendeki sorun ben oyunu kurdum acildi takimlari secip oyuna girince hemen pc ye reset cekiyor anlamadim yardim lutfen ben dahja once bu pc de pes 2008 de oynamistim kaldirmasi lazim degilmi lutfen yardim tskr
emine mahir ya arkadaslar bendeki sorun ben oyunu kurdum acildi takimlari secip oyuna girince hemen pc ye reset cekiyor anlamadim yardim lutfen ben dahja once bu pc de pes 2008 de oynamistim kaldirmasi lazim degilmi lutfen yardim tskr