Turkcell Süper Lig'e yaptığı flaş transferlerle giren Konyaspor 3. hafta sonunda teknik direktör Raşit Çetiner'le yollarını ayırdı. Denizlispor karşılaşmasında oynanan kötü futbol nedeniyle görüşülen Çetiner'in yönetime bildiği yoldan devam edeceğini iletmesi ile iplerin koptuğu belirtildi!
Turkcell Süper Lig'de üç hafta sonunda bir beraberlik, bir galibiyet ve bir mağlubiyet alarak yoluna devam eden, fakat bu mücadelelerde ortaya konan futbol nedeniyle eleştiri alan Konyaspor'da fatura teknik direktör Raşit Çetiner'e kesildi.
Denizlispor maçı sonrasında ortaya konan futbol nedeniyle yönetim tarafından Çetiner'le görüşülmesi kararının alındığı belirtilirken, bugün yapılan görüşmeler sonunda ise iplerin koptuğu ve deneyimli teknik adamla yolların ayrıldığı ifade edildi.
Ajansspor.com'a konuşan Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer, bu konuda yönetim kurulunun pazartesi günü olağan bir toplantı gerçekleştirdiğini ve bu toplantı sonrasında da Çetiner'le görüşülmesi için bir komite kurulduğunu söyledi.
Özer, yönetim kurulu toplantısı sonrasında Çetiner'le 3 kişilik bir ekibin görüşmesi konusunda bir karar alındığını belirtirken, "Komitenin görevi, özellikle Denizlispor maçında oynanan kötü futbolun düzeltilmesi ve yönetimin beklentilerini hocamıza aktarmaktı. Saat 14.00'te hocamız ile görüşen ekip, oynanan futboldan ötürü rahatsızlık duyulduğunu ve ilerleyen haftalarda bunun düzeltilmesi gerektiğini kendisine aktardı" dedi.
Görüşmede Çetiner'in, yönetimin rahatsızlığını ilettiği bu konuda bir sorun olmadığını söylediği ve şuan için bildiği yoldan gitmeyi düşündüğünü aktardığını kaydeden Özer;
"Bu da demek oluyor ki hocamız kötü futbolun devam edeceğini söylüyor. Bundan ötürü arada bir anlaşmazlık yaşanmıştır. Hocamız kendi bildikleri doğrultusunda devam edeceğini yönetimimize aktarmıştır. Bu nedenle kendisi ile yollar ayrılmıştır" ifadesini kullandı.
Şuan için başka bir teknik direktörler görüşmelerinin olmadığını da kaydeden Özer, "Yakın zamanda bu sorun düzeltielecektir. Basında görüştüğümüz söylenen isimler hayal ürünüdür. Henüz netleşmiş hiçnir isim yok" diye konuştu.
Kaynak: Ajansspor