manisakirkagac ya sorunum şu bizim komşunun cafesi var bende ordan interneti çekmiş durumdayım. ve şuan ağ bağlantısı yolu ile diğer bazı bilgisayarların içeriğini(oynları özellikle)görebilmekteyim bazı oyunları benim pcimde olmadığı halde ağdaki diğer bilgisayardan yararlanarak oynayabiliyorum bazılarınıda oynayamıyorum(oyuna tıklayınca ya biraz bekliyip hiç bişi olmuyor yada bi yazı çıkıyo hata veriyo) bunun nedeni nedir sizce
manisakirkagac hayır ya cafelerdeki bilgisayarlarda müşteri yokken uğraşmıştım sorun şey olabilirmi bazı oyunlar ripli felan diolar anlamam pek yani mesela 2005 i,geta vice yi, oynayabiliyorum ama fifa 2007 yi,2008i oynayamıyorum ????
YeshiL **Ya Kolayı Var Kopyala Yapıştır Yap (: Her Defasında Senin Böyle Yapman Ağı Meşgul Ediyor Ve Sen GTA Veya Başka Bi Oyunu Oynarken Birinin O Bil. Gidip O Oyunu Açması İkiniz İçinde Çekilmez Bi Hal Olur. Fifa 2007 İle 2008 Gelince Muhtemelen Oyunlar Kurulum İstiyorlardır Onun İçin Çalışmıyordur. Onun İçin Ordan Kopyalayıp Yüklemeni Tavsiye Ediyorum.**