holoskooo23 arkadaslar kendi yapmış oldugum option files olup türkiye süper ligi ve avrupadaki bütün takımların transferleri tamamdır inen cıkan takımlarda vardır option files ayrıca 3 büyüklerin bazı formalarıda vardı gs nin turuncu fb nin yeşil beşişktaşın yandan cubuklu ve düz beyaz forması beyenmeniz dilegiyle eksik yok bana göre ama varsada paylaşırsanız gücelleyebilirim... http://rapidshare.com/files/145603340/KONAMI-WIN32PES6OPT.html
815furuko nereye atıcaz fifa 2007 içinmi cevap ver hadi çabuz oh konuyu açmıç yorum cevabı yok.uytu uyu
holoskooo23 pes 6 için fifa gibi basit oyunlarla uraşmıorum belgelerim konami save folder 1 in içine attıgınızda tamamen yeni sezonu oynamaya başlarsınız herşey fulll
SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: ahmetbuker pes 6 için fifa gibi basit oyunlarla uraşmıorum belgelerim konami save folder 1 in içine attıgınızda tamamen yeni sezonu oynamaya başlarsınız herşey fulll Eminim birçok eksiğin vardır:D Hemde adım gibi eminim zahmet edip indirmicem bile
holoskooo23 yaş sallama profil önemli degil ama bu eminim eminim dien nese o arkadas bundan daha iyisini bul bende emin olcam benimkinde eksik var
holoskooo23 anladıgım kadarıla cekemeyen arkadaslar var bu kadar güzel yamayı CEKEMEYEN ANTEN TAKSIN ULAN!
paylasturka kardes kusura bakma sorun yamada degil bendeymıs yamayı kurdum gayet guzel elıne saglik..
paylasturka kardes bu yamayı fransa ligi yada hollanda ligi uzerine kurabılırmısın lig yapmak istedigimde turkcell super ligi cıkmıyo (umarım anlatabılmısımdır)