By MeLo Demoya Uyarlama Kurulum İşlemleri Tamamen Bana Aittir... FIFA 08 E Yapılan Son Saraçoglu Stadıdır Gabriel Tarafından Ypaılmıştır... FIFA 09 Yama Olarak Açılışa Başlıyorum.... Diğer Stadlerıda Eklemeye Çalışacagım... Görüntüler Download : http://rapidshare.com/files/145482001/FIFA_09_Demo___350_uekrue_Sara_oglu_Stad__305_.exe.html
BLACK EAGLE5 valla eline sağlık kardeşim senden ricam 4 büyüklerin BJK İnönü Alisamiyen FB Şükrü Saraçoğlu ve Hüseyin AvNİ Aker stadyumlarını bir paket halinde yama yapıp yayınlarsan süper olur
predatorsm2 ii olmuşta ya dostum benim ekran kartım aslında ii.nvidia geforce fx 5500 ama acayip kasıyor sizce sorun nedir.lütfen ccvplayın msn david@beckham.uk
By MeLo Orjinal Mesajı Yazan: predatorsm2 ii olmuşta ya dostum benim ekran kartım aslında ii.nvidia geforce fx 5500 ama acayip kasıyor sizce sorun nedir.lütfen ccvplayın msn david@beckham.uk Aga Valla Bir Fikrim Yok Ekrna kartılarından Pek Anlamam Oyun Bendede Asırı Kasıyor Oyunu Daha Oynamadan Yama Yapıyorum :D Nemesis41 De Flood Un Alasını Yapmıs Mod Veya Adminler Gerekeni Yaparlar...
Exvision Arka arkaya mesaj gönderimi(flood) yapmak ceza sebebidir. 1 Gün Flood (ard arda mesaj yazımı)
cokk_86 brader sağol tek eksik fenerbahçe :D onuda birileri eklerse saraçoğlu daha zevkli hale gelecek