Röportaj 1 saat önceye alınmıştır.
Bahri Havadır soruyor.. Yılmaz Çanakkale cevaplıyor.
İşte röportajın en önemli noktaları ;
Bahri Havadır - Merhaba Hocam. Yeni takımınızda başarılar.
Yılmaz Çanakkale - Merhaba. Teşekkürler.
B.H. - Hocam nasıl gerçekleşti M.City'nin başına geçmeniz anlatırmısınız ?
Y.Ç. - Tabii ki. Biliyorsunuz 1.5 senedir takım çalıştırmıyorum. Bir gün bir yabancı menajer aradı ve " City'nin Mark Hughes ile yollarını ayırdı ve sizinle görüşmek istiyorlar. " dedi. Önce şaşırdım tabii. Tatilde oldugum için futbolla pek ilgilenmemiştim son dönemde ve M. Hughes'ün City'den ayrıldıgını bile henüz bilmiyordum. Daha sonra menajer aracılığıyla görüşerek anlaştık.
B.H. - Hocam peki Al Fahim hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Y.Ç. - Al Fahim ile bir çok kez görüştük ve klübün geleceği için neler yapabileceğimizi tartıştık ve hedeflerimizi belirledik. Kendisi çok iyi ve ZENGIN :P bir insan.
B.H. - Peki Nedir City'nin Hedefleri ?
Y.Ç. - Öncelikli hedefimiz kaliteli oyunculardan genç bir kadro yaratmak ki zaten City bunun için çok iyi bir seçim çünkü sizde takdir edersiniz ki, City'de çok iyi genç oyuncular var. ßu seneki hedefimizi soracak olursanız. Şampiyonlar Ligine katılmak.
B.H. - Transferler yapıldı mı peki ?
Y.Ç. - Transfer konusunda dediğim gibi genç oyuncuları tercih ediyoruz. Şu an listemizde 4 - 5 oyuncu var. Bu trasferleri bitirebilirsek, şampiyonlugun da zor olacagına inanmıyorum. :)
B.H. - Inşallah hocam. Peki kim bu isimler ? Biraz ipucu verebilirmisiniz ?
Y.Ç. - Büyük ölçüde anlaştığımız için verebilirim.
1 - Sergio Aguero ; 19 yaşındaki genç Arjantin'linin bonservisine 54M € ödendi.

2 - Klaas Jan Huntelaar ; 23 yaşındaki Hollandalı gölcü için 20M € ödendi.

3 - Ezequiel Garay ; 20 yaşındaki Arjantinli genç defans oyuncusunun bonservis bedeli 20M €

4 - Axel Witsel ; 18 yaşındaki genç Belçikalı için Standard Liege 1.8M € ödedik.

5 - Género Zeefuik ; Genç Hollandalı için PSV'ye 1.5M € ödendi.

Y.Ç. - ßu transferlerle liderliği zorlamamız gerektiğini düşünüyorum.
B.H. - Gerçekten çok iyi transferler hocam. Umarım takımınız istediğiniz yerlere getirebilirsiniz.
Y.Ç. - Teşekkürler.
----------------------------
Transferler hakkındaki yorumlarınız bekliyorum.