adem0003 arkadaşlar ben fifa 09 demo yu yükledim ama oyunun exe sine tıkladığımda bir hata veriyor grapich card felan diyo ne yapmam lazım ekran kartımı alcam ?
SkyJacker. yeni ekran kartı alman lazım. peki siz hangi kartları kullanıyorsunuz da bu hatayı aldınız? söylerseniz biz de fikir sahibi oluruz ;)
rapboyz benim 256 lık Atı Rodeon 9200 Pro , 9XXX serisi olmasına rağmen bendede aynı hatayı veriyor .128 Mb ekran kartı olan arkadaş oynuyor ben oynayamıyorum :mad:
Kayserili.89 Orjinal Mesajı Yazan: hhyx 1950 gt high ayarda gayet güzel oynatıyor yada 2600 xt işinizi görür. bu ayarlari nerden yapa biliris ????:::::D
desperado_6168 WALLA KARDES AYNI HATAYI BENDEDE VERİYOR.FİFA 2009 DA SUPPORT KLASÖRÜ VAR ONUN İÇİNDEN UYUMLU OLAN EKRAN KARTLARI YAZIYOR. ANLAYACAN BİZİM EKRAN KARTLARI UYUMLU DEGİL. KEŞKE EKRAN KARTI KALDIRMASAYDI BU NASIL İŞSE 256 EKRAN KARTI VAR ONLA BİLE FİFA 2009 U OYNAYAMIYORUZ
adem0003 benim ekran kartının özelliği şöle GeForce 4 MX4408x 128 mb geforce aslında oyunu kaldıran ekran kartı markalarında war ama benim ki kaldırmıyor.