predatorsm arkadaşlar araştırdım ea'nin forumlarından ama malesef türk stadyumu yok.işte stadlar Allianz Arena Anfield BayArena Camp Nou Delle Alpe Emirates Stadio Azteca Stadio De Las Artes Mestalla Vicente Calderón HSH Nordbank Arena Millennium Stadium Old Trafford Olympiastadion Parc des Princes San Siro Signal Iduna Park St James' Park Stade de Gerland Stade Velodrome Stadio Olimpico Stamford Bridge Veltins-Arena Wembley Stadium ve fan shoptaki kilitli formalar Bayern Munich Chelsea Galatasaray Hamburger SV Liverpool Marseille Milan Newcastle Real Madrid River Plate Schalke America Arsenal Barcelona Borussia Dortmund Bordeaux Celtic Charlton Corinthians Everton Porto Juventus Lyon Manchester City Manchester United Olympiakos Palermo PSG Deportivo Real Betis Sevilla SK Brann Sochaux Tottenham Toulouse Udinese Werder Bremen
messengerpark bir defa da koysunlar ya yeter, koskoca 18 takımın 1 stadını bile koymuyolar, koreden seoul worldcup stadını koyuyolar, portekizden 4 stad koyuyolar yeter ya
Ronnix10 Herşey tamamda baştakı resim niye konuya düzen olsun diyemi...Büyük resim koymak yaasssaaakk
predatorsm Orjinal Mesajı Yazan: ryder201 evet kaynak nerde?ayrıca burdaki listede dragao,bernabeu yok? kardeş bu kaynak ea sportsun forumlarındaki kişilere açıklaması.ayrıca bu sene dragao ve bernabau yok ben napim ya araştırdım bunu buldum
BLACK EAGLE5 Hayır anlamadığım tek şey bu sene UEFA kupası finali FB Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynananacak bari o stadı koysalardı ayıtır yaw Atatürk Olimpiyat stadımız bile yok :(:(:(
BERoKoNy luzhniki stadyumuda fifa 08 de yoktu.şaşırmamak lazım.ea bunları hep yapıyor.brann diye bir takımın 3.formasını koyuyor da ş.ligi çeyrek finalisti olan bi takımın 3.formasını koyamıyor.bu kadar acizlik olurmu???
Request komik 6 qblik oyunda 23 tane stadmi vaR bide o ea'nin kendi sitesindeki forumda adamlar kendi tahmin ettikleri stadlari yaziyorlar bunlar kesin deildir bence.
hangmaneagle belki çıkar kafanıza bu kadar takmayın pes 2008 de 8 tane felan sanırım stad adamlar sorun etmiyorda fifa gene acımışta stadları fazla tutuyor sanırım