ultraslan_hasan BEN hiç anlamıom Başkası Yapıyo sayfalarca mesaj geliyor ben belki ondan bile iyi yapıyom ama mesajlar 1 sayfayı geçmiyo mesaj atın
SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_hasan BEN hiç anlamıom Başkası Yapıyo sayfalarca mesaj geliyor ben belki ondan bile iyi yapıyom ama mesajlar 1 sayfayı geçmiyo mesaj atın Bana laf mı atıyosun benim kitserver seninkini 10a katlar ayrıca menü görüntülerin çok kötü görüntü kalitesi düşük.Önce biraz büyü daha 13sün
ultraslan_hasan SpUrS22 sana laf atan oldu mu ben sadece yorum yazın diyorum yani genel konuşuyorum kitservirinse benimkini ona katlamaz çünkü ben sadece önemli olanları yükledim
kocoro1987 gerçekten de eleerine sağlık gerçi biraz gs ye kıyak geçmişliğin olmuş ama yinede süper fb den iyidir
SpUrS22 Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_hasan SpUrS22 sana laf atan oldu mu ben sadece yorum yazın diyorum yani genel konuşuyorum kitservirinse benimkini ona katlamaz çünkü ben sadece önemli olanları yükledim Bence bu söylediğin nedenden dolayı 10a katlar:D
ultraslan_hasan arkadaşlar bir şunu düşünün ben yamayı tek başıma yapıyorum diğerleri ise bilmem en az kaç kişi yapıyo ben istemezmiydim _mertzy_ abinin yaptığı yamalar kadar iyi olsun varsa yama yapcak kişi gelsin beraber yapalım
Kc_Zirve_95 emeğe saygı lütfen... Kardeş eline sağlık elbette hatalar olucak ama her denemende ustalık kazanıyosun işte onu yapamaynlada var boşver kafaya takma
selsel2424 üstat ellerine saglık güzel olmuş ama keşke rapidden baska daha hızlı ındırebılecegımız bır share kullansaydın yınede teşekkurler ellerin dert gormesın