Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS
Son 4 maçta alınan 3 yenilgi. Tek galibiyet 9 kişi kalan takıma karşı.
Teknik direktörün takıma katkısı sıfır. Fenerbahcenin eksiklerini giderilcek diye gelen hiç bir eksiği gideremedi üstüne Fenerbahcenin sahip oldugu önemli şeyleri körelttir. Takıma oyun içinde hiç bir katkı sağlayamıyor. Otomatiğe bağlamış adeta Ugur'U çıkarmak için yaratılmış. Allah aşkına başka kaleye doğru top süren orta açan 2. bir adam var mıydı sahada ? Kazım çok ben havasında oynasa bile bu maçta onun tarzında olan bir oyuncuya ihtiyaç yok muydu ? Yasin gibi ''MAL'' bir oyuncu bu takımın nasıl emniyet sibobu olur, hele ki Lugano'nun yanında. Önder'i niçin Zico ' da Aragones' te hiç denemiyor ? Yaptıgı terbiyesizlik olsa kadro dışı kalmaz mı ?
Alex oynamadı bugün. Stoperler kötüydü. Carlos hata yaptı fakat hücumda artı güç kattı son anlarda. Gökhan toparlanmışa benzedi. Maldonado çabalıyor bişeyi. Selçuk allaha emanet.. Emre sağ çizgi de ne arar ? Bi Güiza istedi Fenerbahceli kalpten oynadı ama bir işe yaramadı attıgı tek gol dışında.
Bu kadar eksi yönlerimiz varken Lugano'nun çok net Güizanın tartışabilecek penaltısı verilmiyor. Ugur'Un 3-4 kere önü kesiliyor fauller yok. Gökhan gole gidecekken faul dahil verilmiyor.. Bu kadar kötü oldugumuz maçın hakemide rezil olunca beraberlik dahil almak mucize üstü birşeydir.
Aziz şapkasını önüne koysunda takımım geçen seneden daha iyi çok daha iyi kadro kurduk çeyrek final başarımızın üstüne eklicez ligi fortis tr kupasını şamp kapatcaz deyip durmasın. Madem FB dünya klübü onun deyişine göre Alsın 1-2 tane stoper. Lugano-Edu nerde sezon boyunca tüm maçlarda oynamış allah aşkına? Deivid'in çoook uzun sürecek bir sakatlıgı oldugu bilinmiyor muydu? Onun yerine niçin forvetten bozma Buragı aldılar ? Sol açıkta oynayabilecek Yıllardan beri 2. bir oyuncumuz niçin olmuyor ? Tuncay ve Ugur son 5-6 sezona baktıgımda.. Kezman - Semih dendi 2 forvetle lig mi gider dedik ana bi baktım Güiza geldi Kezman gidiyor ben ne anladım bu işten. Onuda tutucak takımda Güizayıda alıcan o zaman işte geniş kadron olur. Deniz'i Selçuk'u postalıcan takımdan daha yetenekli orta saha alcan. Maldonado'yuda koycan yedeğe..
Ya biz madem bu kadar büyük klüp olduk ben neden 2-3 sezon öncesini iple çekiyor ?
Hooijdonk-Nobre hatta Anelka ilerde. Arkalarında Alex. Sağda Serhat Solda Tuncay. Orta Sahada Appiah Aurelio.. Ben bu orta saha forvet hattını niçin bu DÜNYA KLÜBÜNDE göremiyorum. Gerçekten iş Aragonestede bitmiyor. O kadar yanlış transfer yapılıyor ki kafam almıyor. İstikrar deniyor Zico gidiyor yok para çok istedi sen değil miydin transfer edemeyecek oyuncu yok diyen alt tarafı Seni tarihinde göremiceğin başarılara götüren teknik direktörle anlaşıcan. Porto'Nun teknik direktörüne bak en basitinden adam 3 yıldır takımın başında ve kimi nerde oynatıcagını biliyor Alex ise adeta nispet olsun diye maçtan önce bu konuda yorumlarda bulunuyor yok oyuncuları nerde oynatacagını bilen bir teknik direktör felan.
Fenerbahce Koca bir yanlışlar zincirinde zaten GS' Daki gibi ruhla oynayan oyuncular yok toparlanma süreci kısa sürmez. Toparlandı derken ligi kupasız kapatır.. Ya radikal kararlar alıncak ya da unutalım bu sezonu bu kadar açık konuşuyorum. ( Felaket sinirli yazdım yalnız :p )
Bunu sakın hakaret olarak falan algılayıp boşuna sinirlenme ama bence biri şapkasını önüne alıp düşünecekse o da Fenerbahçe taraftarıdır.Her kötü geçen maç sonrası birilerini istifaya birilerini düşünmeye davet ediyor,birilerine hakaret ediyoruz.Fenerbahçe 2-0 dan sonra kötü mü oynadı ? Yer yer evet. Ama çoğunluğunda hayır topu kontrol eden atak yapmaya çalışan ama doğru düzgün yapamayan yinede mücadele eden bir takım vardı 2-0 dan sonra sahada ben emindim 3-2 olacağından biraz şanslı olsaydık o da olurdu gerçi.Yasin yetenekli bir oyuncu olmayabilir tabii Venom lafım sana değil Fener li defans Yasin e =)) hatta yeteneksiz de olabilir ama yürekten oynayan bir oyuncu her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır,yetersiz kalır o ayrı.
Aziz Yıldırım ı düşünmeye davet eden biri olarak bende seni Uğur un hacettepe maçından alındıktan sonra taraftara ettiği ana avrat küfürlere rağmen nasıl savunduğunu neden savunduğunu düşünmeye davet ediyorum.Ayrıca yaptığı milyonlarca hata da cabası ama maalesef sonuca bakan bir toplum olduğumuz için yaptığı o güzel ortayı hatırlıyoruz sadece.
Kazım böyle disiplinsiz oynamaya devam ederse bencede oynamasın ki iyi gelmiş olmalı ayağına gelen 2 3 topta hiç saçmalamadı.
Ayrıca Alex e hala laf edebilen birileri varsa HELAL OLSUN! Adam superman değil,batman değil,captain amerika vs. değil adama güzel pas gelmedikten sonra Alex napsın elinden geldiğince çalıştı çabaladı takımı kontrol etmeye çalıştı.Guiza yla beraber ikisi taşıdı Fener i.
Transfer politkasına eleştirine gelince kimi alsın Aziz Yıldırım savunmaya?Yabancı hakkımızmı var?Arsenal kadrosunda 1 ingiliz oynatırken biz en fazla 8 yabancı oynatabiliyoruz ayrıca 2 tanesi ligde kesiliyor mevcut kurallar gereği.Burak ı Deivid sakatlanmadan önce aldılar hatta ayağı kırıldıktan sonra yanına gelen ilk kişi Burak tı ve ayrıca bütün maç Emre yle Uğur un yapamadığı şeyleri yapmaya çalıştı çabaladı.Aurelio para için ayrıldı.Bugüne kadar yaptıkları için herkesten fazla minnettarım ona,Zico başarılı falan olmadı takımını iyi motive edip Galatasarayı yeneceklerdi,ŞAMPİYON olacaklardı o zaman istediği parayıda alırdı,sözleşmeside uzardı.
Son olarak iyi gün taraftarı olmayı bırakalım Fenerbahçe sezon sonu geldiğinde hedeflerini başarırsa ki şu anda hala sistem oturmadı (ama OTURACAK)bu söylenen lafları nasıl yutacaksınız acaba?HEP DESTEK TAM DESTEK diyen biziz bir mağlubiyet tam köstek yapan da biziz,Önemle vurguluyorum ben kimsenin taraftarlığını yargılamıyorum (yargılayamamda zaten,benimkini de kimse yargılayamaz)Ben genelde var olan düşüncenin ve ardından yapılanların yanlış olduğunu düşünüyorum.Bu takım 6. da oldu ben LGS senemde hiç şampiyonluk umudu olmamasına rağmen dersaneden erken çıktım ve stada gittim maç kaçırmamak için ve benim gibi oraya gelen en az 25 30 bin taraftar gördüm orada.keşke o 25 30 bin değilde 25 30 milyon olsa Bütün taraftarlar Fenerbahçe sine sahip çıksa,bir çukura düşülmüşse o çukurdan BERABAR çıksa.
Keşke....