Wenger Copa Sudamericana ilk tur ilk maçı.Savunmamda Julio Cesar Caceres,Cladio Morel Rodriguez ve Hugo Ibarra yoktu.Turu bol gollü mağlubiyetle zora sokmuş olabilirim ama ikinci maçta geçilmeyecek rakip değiller. Argentinos maçında 3 puanı 3 golle aldık
Heisenberg Turu geçersin diye düşünüyorum. Argentinos maçındada çok etkili oynamışsın istatistiklerden belli tebrikler..
Cliff Umarım Copa Sudamericana da bir ust tura kalabilirsin. Lig de is gayet rahat gidiyorsun. ßaşarılar
Wenger Teşekkürler arkadaşlar. Orjinal Mesajı Yazan: Cliff Paranaense macinin rövanşı ne zaman ? Oynamadın mı daha ? :) Konu oyunumdan biraz geride.Maçın ssini bugün koyarım.
Wenger Orjinal Mesajı Yazan: stevemelih ben maçı oynadığım gibi koyuyorum ssyi sende öyle yap Normalde ben de öyle yapıyorum ama konuyu biraz geç açtım.
Baraka Orjinal Mesajı Yazan: Wenger Orjinal Mesajı Yazan: stevemelih ben maçı oynadığım gibi koyuyorum ssyi sende öyle yap Normalde ben de öyle yapıyorum ama konuyu biraz geç açtım. tamam açığı kapatmaya çalış
Wenger İyi oynadık ve turu geçtik.Palermo harikaydı.Yeni rakibimiz Peru ekibi Universitario oldu. Evimizde biraz zorlandık ama Palacio kurtardı.