yolgezer88 bide şu şükrü saraçoğlundaki gölge sorununu çözebilirseniz süper olur bunun dışında yine şükrü saraçoğlu stadında neden gece maç olmuyo?
gokhanka selçuk inan eklendi ve saraçoğlunun gölge sorunu halledildi.trabzonspor a tezahüratlar ve gol sonrası müzik eklendi. oyuncu facelerini de oyuniçindeki tiplerden gerçeğe en yakın olacak şekilde ayarlıyorum şu anda %75 oranında bitti diyebilirim.
onurnur Ne zmn biticek bende stadların olduğu yerde koca bi karartı var ayrıca ümit karan zenci çıkıyo nonda gibi olmuş :)
Dldzgnyllrbond eft nonda gibi bir ümit karan var ve şükrü saraçoğlu çok karanlık v3'ü bekliyoruz gökhan abi işallah güzel olur
555ornek **v2yi yüklerken oyunda hiç bir yamao lmaması gerek di mi? Yani başka yama olmamalı oyunda? Örneğim match expleoreri, cinematic patch fala nolmamalı di mi? Bende onlar var ve texture hatası veriyor çünkü Eğer onları silip yüklersem olur değil mi?**
alexemi ya bende yükl üyorum hiçibişey olmuyo chelsea seçince saraçoğlu milan seçince innönü ama fb bjk gs ts yok
Dldzgnyllrbond patch güzel gökhan abi bende olan eksiklikler 1.Şükrü Saraçoğlu Çok Gölge ve Parlak Oynanmıyo 2.Oyuncuların Facesi Anlamsız 3.Müzik Gidiyo Bunun dışında sıkıntı yok sıkıntıları olan yazsın gökhan abi ve diğer arkadaşlar düzeltsin
555ornek **v2yi yüklerken oyunda hiç bir yamao lmaması gerek di mi? Yani başka yama olmamalı oyunda? Örneğim match expleoreri, cinematic patch fala nolmamalı di mi? Bende onlar var ve texture hatası veriyor çünkü Eğer onları silip yüklersem olur değil mi?**
Dldzgnyllrbond valla bende yok gökhan abi yazdıklarım bendeki hatalardır şükrü saraçoğlu çok gölge ve çok parlak müzik yok felan
nico feneri özellikle mi böyle çok çok güçlü yaptınız merak ettim doğrusu semihide 55 yapsaydınız gökhanı 55 yaptınız gibi, yama güzel ama futbolcuların güçlerinde sanki biraz duygusallık olmuş gibi
fbkanerfb şükrü saraçoğluna çözüm forumdaki uyumludur sorun giderir bn denedim oldu şahsen arkadaşlar
Neo Orjinal Mesajı Yazan: ku_ta_hya indiriyorum ama olmuyor kac kere denedim detayli bir sekilde birisi anlatabilirmi lütfen Herkese tek tek anlatım mı yapılacak? Önceki sayfaları okumadan mesaj yazıyorsunuz boşu boşuna.
mustafasevdar Orjinal Mesajı Yazan: nico feneri özellikle mi böyle çok çok güçlü yaptınız merak ettim doğrusu semihide 55 yapsaydınız gökhanı 55 yaptınız gibi, yama güzel ama futbolcuların güçlerinde sanki biraz duygusallık olmuş gibi geçen senenin gol kralını,euro 08 in yıldızı semihi 55mi yapsaymış. bence gökhanında en az 70lere gelmesi gerekir.volkan babacanın 65,josiconun 70 civarı olması gerekir.kazımın 65-70 lere gelmesi gerekir.güçleri v3'te düzeltirsen seviirim gökhan abi