gsaray20 yamayı yapanların eline sağlık ama ben pek beğenmedim.formalar be oyuncu yüzleri hiç olmamış.bide galatasarayı seçiyorum inönü stadı geliyor...yinede emeğine sağlık..
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: gsaray20 yamayı yapanların eline sağlık ama ben pek beğenmedim.formalar be oyuncu yüzleri hiç olmamış.bide galatasarayı seçiyorum inönü stadı geliyor...yinede emeğine sağlık.. stadları kendin seçmen lazım çünkü yeni stad eklenemediği için stadları wembley in üstüne eklemek zorunda kaldım. her takım kendi sahasında oynayamıyor maalesef. oyuncu yüzlerinin olmadığını en başta söylemiştim zaten
ku_ta_hya arkadaslar 2009 4 büyükleri indirdim ama oynanmiyor hep ayni yükleme islemini yapiyor yardimci olabilirmisiniz lütfen
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: ku_ta_hya yardimci olan yokmu indirdim ama olmuyor ne yapmam lazim son halini indirip oyunun nerede yüklüyse orayı seçicen sonra siyah ekranda yükleme yapar o bitince yükleme tamamlanmıştır.
sampoli GöKan Sağol Demoya Farklı Bİr Renk KAtmışsın . He Tabi Facelerde Otursaymış Süfer Olucakmış Ama Şey Bulup Şeylisini İstememek Lazım :D Emeğine Sağlık
yusuf_ **arkadaşlar çok güzel olmuş ama bide faceler düzgün olsaydı eli öpülesi olurdunuz valla sağolun genede **
HacKing güzel yama elinize sağlık da bişey soracam bu adam ekleme olayını nasıl hallettiniz ben bi adam ekledim tüm oyun kaydı mesela raul diye essienin yüzü var falan yardım ederseniz sevinirim
ku_ta_hya gökhan dedigin gibi yaptim ama olmuyor siyah ekranda yükleme oluyor sonra gidiyor oyuna girincede olmuyor
Exvision ku_ta_hya **1 Gün Flood (ard arda mesaj yazımı) Arka arkaya mesaj gönderimi(flood) yapmak ceza sebebidir. **
fiyonk tebrik ediyorum çok güzel bir çalışma arkadaşlar ellerinize sağlık. ilk denememde sorunsuz bir şekilde yamayı kurdum bir tek eksik faceler ama oda belirtilmişti zaten yinede zevk veriyor. çalışmalarınızın dewamını bekliyoruz arkadaşlar.
asus2 arkdaşlar kafayı yiyeceğim bi bendemi var bi anormallik yamayı kuruyorm değişen bişe olmuyor sadece inonü stadı gelio başka deişen bişe yok yardım lutfen
volkan_fb Orjinal Mesajı Yazan: fbkanerfb şükrü saraçoğlunun sol kanadı kapkara düzeltirmisin onu evet o çok rahatsız ediyor bir de faceler çok kötü olmuş tele kameraya bir şey olmuş 5 katı uzaktan bakıyor bir sorunum daha var 30 dkka sonunda oyundan atıyor bu oyundan mı yamadan mı kaynaklanıyor ?