Professional91 Ekran kartım Ati A9250 oyun ekran kartı ile ilgili sorun diyor açılmıyor oyun yardımcı olabilirimisiniz
bulkane Malesef yapacak birşey yok, o kartla oyunu açman mümkün değil.Oyunun çalışması için belli gereksinimler var, ekran kartın bunları karşılamadığı, gerekli özelliklere sahip olmadığı için haliyle açamıyorsun oyunu. Böyle bir ekran kartı olduğuna göre diğer bileşenlerin de eski olsa gerek, sistemini yenileme zmanın gelmiş kanımca.
fanatik_bjk Orjinal Mesajı Yazan: Professional91 ne öneririsin peki bilader kardeş senin ekran kartı 256 mb ama shader 2.0 desteği yok,fıfa09 en az shader 2.0 destekli ekran kartı istiyor.sana tavsiyem agp 8x için en az shader model 3.0 destekli x1600 pro veya x1650 pro al,ben x1600 pro 256 mb ddr3 agp8x ekran kartı kullanıyorum,1024*768 full detayda takılmadan oynadım oyunu....
shadow Orjinal Mesajı Yazan: Professional91 alırızda bu seferde anakarta uyacakmı:D uyar uyar agp olduğu için alabilceğin sınırlı sayıda kart var buda Sapphire ATI HD 3650 256MB GDDR3 (DirectX 10.1) 100YTL Civarında ben yeni aldım gayetde memnunum ancak driver sorunu var bu kartın internetten indirip yüklemen gerekir yoksa gene çalışmaz fifa :)
bulkane Uyar merak etme.Normal Catalyst yerine AGP hotfix ini indirmen gerekiyor kartı tanıtabilmen için.Oficial driver kurulmuyor. Yeni ekran kartını takmadan evvel eski kartın driverını kaldır.Ardından Driver Cleaner Pro ile artık driver dosyalarını temizlemeni öneririm.
ysfgs http://www.youtube.com/v/KOnrUUmzBYw>http://www.youtube.com/v/KOnrUUmzBYw type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> o kadar para verip sistem yenilesek bile ilerki yıllarda yeni oyunlar çıkacak ve yeniden sistem yüklememiz gerekecek en iyisi PLAYSTATION ve diğerlerini almak biraz pahalı ama daha zevkli örneğin yukarıdaki süper hareketleri bilgisayarda yapamayız
Dldzgnyllrbond arkadaşlar 2 gb ram 768 mb nvıdıa geforce 6600 gtx ekran kartı İntel Pentium 2.00 Ghz Kaldırır mı oyunu
mert05 arkdaşlar benim ekran kartım GeForce fx 5200 oyun acılıo ama oyuncuların kolu acık duruo hiç kasma yok ama ole bi problem var bi yardım etseniz
BLACK EAGLE5 Slm kardeşim senden bir ricam olacaktı benim pcnin özelliklerine bakıp yorum yaparsan sevinirim İŞLEMCİ: Pentium4 3.0 EKRAN KARTI:256 MB GeForce FX 5500 AGP 8X RAM:768 MB DDR Ram ANAKART:ASUS P4R800VM 9200 sence ben FIFA09 rahat oynayabilirmiyim?
bulkane Artık Pentium 4, AMD sempron ile, FX5500, 5200lerle oyun oynanmıyor abi.Rahat oynaman çok zor, belki en düşük çözünürlük ve tüm detayları kısarak...Bu tip eski makinaları elden çıkarıp, üzerine belli bir büçe katarak yeni standartlarda bir sistem toplamak lazım güncel oyunları iyi seviyelerde oynayabilmek için.