_TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Beşiktaş'ın bırak yenceğini beraberlik alacagına bile inanmıyorum. :) TS 2-0 götürür maçı son 10 dakka da show yapar :D Merakla beklemedeyiz :)
Senceru Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Beşiktaş'ın bırak yenceğini beraberlik alacagına bile inanmıyorum. :) TS 2-0 götürür maçı son 10 dakka da show yapar :D Merakla beklemedeyiz :) Aynen Tayfun Bende Beklemedeyim... :)
_TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: Senceru Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Beşiktaş'ın bırak yenceğini beraberlik alacagına bile inanmıyorum. :) TS 2-0 götürür maçı son 10 dakka da show yapar :D Merakla beklemedeyiz :) Aynen Tayfun Bende Beklemedeyim... :) ;) Bu arada Trabzonspor taraftarları olay çıkartabilir malum geçen seneki maç öncesinde de olay çıkartmışlardı ama bu onların 3 taraftarına pahalıya mal olmuştu
Senceru Hatırlıyorum O Olayı :) Trabzonsporlu Taraftarların Yaptığı Saçmalıktan Başka Birşey Değilmiş.Ben Sonradan Öğrendim Olayın Aslını Maça Giderken Tutturmuşlar Beşiktaş Çarşısının İçine İnicez,Basıcaz Falan Filan İnmişler Sonra Olaylar Kopmuş. Bende O Olay Olmadan Önce Trabzonsporlu Taraftarların Önünden Stada Girdim :) Gereksiz İşler Bunlar Futbol Oynanıyor Burda.3-4 Senedir Maçlara Giderim Ne Kavgaya Karıştım,Ne Başka Birşeye.Fenerbahçe Deplasmanı,Galatasaray Deplasmanı Hepsine Gittim,İzledim,Takımı Destekledim Geldim...
ŞANLI_ Geçen seneki olayları hatırlatınca ne oluyor onu anlamış değilim. Geçen seneki maç topic'ini üste çekip orada tartışalım bence daha iyi olur dimi ? tamam çarşı mükemmel herkes döver..
Venom **2003 yılında oynanan maçta Beşiktaş, Trabzon'u 5-0 yenmişti; bu maça bence o skorun yüküyle çıkacak Trabzon.**
The_Eagle rakipler puan kaybetmişken şu maçı alabilirsek iyi moral olacak trabzon kazanırsa trabzona da bayağı moral olacak
kloseumut Orjinal Mesajı Yazan: Venom Gollü bir beraberlik geçiyor içimden: 2-2 olası bir skor. iki gündür çok yoğun bir şekilde 2-2 bitecek havası seziyorum..bu maçtan galip çıkarsa oda 3-2 ile trabzon olur:)
reynald of chatillon Biz puan kaybetmişken umarım bu maçtan da bir beraberlik çıkar. Zevkli bir maç olacak.
Mr.Sagopa Trabzonspor'un galip geleceğini umuyorum bir Karadenizli olarak.Trabzon maçı 1-0 alır golüde Gökhan Ünal atar.
BJ 2 Dollar Bir yanda Trabzonspor, diğer tarafta Beşiktaş... 2´de 2 yaparak zirveyi parselleyen iki dev, bugün kapışıyor. Bizden size tavsiye; bu maç kaçmaz... Trabzonspor Tolga Cale Egemen Song Serkan Selçuk Hüseyin Colman Yattara Gökhan Umut Beşiktaş Rüştü İbrahim ü. Zapotocny Sivok Serdar k. Tello Cisse Uğur Serdar ö. Delgado Bobo Hakem: Halis ÖZKAHYA Saat: 21.45 Stat: Avni Aker Yayın: Lig TV kadrolar bunlar
bart_ Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Geçen seneki olayları hatırlatınca ne oluyor onu anlamış değilim. Geçen seneki maç topic'ini üste çekip orada tartışalım bence daha iyi olur dimi ? tamam çarşı mükemmel herkes döver.. bir kez daha kavga çıkma varsayımını hatırlatmış ve bu maçta çıkacak olan kavga,olay geçen seneki maçla değil bu maçla alakalı olacaktır. sanırım çarşı,beşiktaş taraftarı öyle bir iz bırakmış ki sende hemen çarşı döver çarşı iyidir çarşı mükemmeldir komplekslerine giriyorsun.
The_Eagle digitürkü olmayan arkadaşlara; maçı katarın el cezire adında bir kanalı verecekmiş artık uydudan bulursunuz belki ihtiyacım olmadığından aramadım:)
Anxiety **TRABZONSPOR:** Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Yattara (Isaac), Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut **BEŞİKTAŞ:** Rüştü, Serdar Kurtuluş, Zapatocny, Sivok, Tello, Cisse, Uğur İnceman, Serdar Özkan, Aydın, Delgado, Bobo **HTSpor**
Passenger Yattara kadrodan çıkartıldı Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçının kadrosundan çıkartıldı. Yattara'nın yerine Isaac'in forma giymesi bekleniyor. Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara, ligin ikinci haftasında oynanan Ankargücü karşılaşmasında sakatlanmıştı.