nec85 oyunda bi kaç bug ile karşılaştım ama bunda gerçekten yuh dedim ya orta yaptım kanattan sonra topa gelişine vole vurdum resimde gözüktüğü gibi top üst kale direğinin içinden geçip aut'a çıktı... http://img153.imageshack.us/my.php?image=buggig9.jpg
nec85 top kale direğinin içinde ordaki resimde devamındada auta gidio yani direkten dönmedi top dönmesi gerekirken...
bulkane PES2008 in alel acele, hatarla dolu şekilde çıkarılması olayına dönmüş bu durum.PC platformunda ilk kez next-gen geçişi olduğu için şaşırmadım buna.Ama şimdiden görülüyor ki oyunun yamaya ihtiyacı çok fazla olacak.
CHaTLaK17 evet Neo'ya katılıyorum...Demo versiyon bu..Yoksa her pozisyonda üst direğin içinden geçecek değil ya :)
nec85 Orjinal Mesajı Yazan: Neo Bendede üst direğe vurup içeri girdi srbest vuruşta. Demo versiyonda olur böyle şeyler. inş bu hatalar demo olduğundandır ama ea bana hiç güven vermio artık, buna benzer hatalar 3 senedir war ama hiç bir düzelme olmadı, insanları inanılmaz beklentilere soktular yok konsoldan çevirmedik sıfırdan yazdık fln die bu mu sıfırdan yazılmış 08'i al sırf grafik kas oynanışa bi şey ekleme bide bol bol reklam yap kimseyi memnun edemicekler bu şekilde bu sene herkes inanmıştı güzel bi şeyler olacak die ama çuvalladılar baya bi bana kalırsa grafiğe tek kelime sözüm yok muhteşem ama gerisi yalan..
CHaTLaK17 Grafik fifa 2002 gibi olsun yine de oynarım... Be A Pro modu müthiş çünkü...Gerçek gibi... ;)
nec85 ha pardon o güzel hakkaten unutmuşum sölemeyi hakkını verelim adamların kamera açısı çok tatlı bi oynanış vermiş oyuna, bide oyun içinde değiştirebiliyorsunuz o ii ilk yarı lampard oluyorum ikinci yarı drogba, ya aklıma bi şey geldi be a pro modunda kendi adamınızla kırmızı kart görseniz ne olur acaba:D
bulkane Be a Pro modunu ben de çok beğendim.Mouse kontrolü ile deneyin bir de, çok zevkli oluyor.Ben hep mouse ile deniyorum bu modu. Yani var ya samanlıkta iğne arar gibi FIFA da iyi yönler arıyoruz kabul edelim.:)
nec85 aynen öle beklentiye girdik abi ondan işte diyorum hep:D abi ben mouse ile denedim beynim sulandı ya ne yapcamı şaşırdım:D
CHaTLaK17 Tüm ligler de Lisans var mı var...Tüm milli takımlar lisanslı mı evet...forever fifa :) emin olun pes 5-6 lig değilde fifa gibi 30 - 40 lig yapsaydı grafik falan bu kadar iyi olmazdı ;) ...Ben PES'i beğensemde oynanış hoşuma gitmiyor...Fifa'daki şutlar paslar(alışmışlıktan olsa gerek) pes'ten iyi bence...2000'den beri fifa oynuyorum...Pes'i ise 1-2 yıldır... Forever Fifa ;) Lisans her zaman iyidir :)
shisko bendede maç yaparken kaleci degaj kullandı ve topa vurmadan yere düşürdü ve kaleci ard arda degaj kullanmaya dewam etti yaklaşık 10-15 kere tekrar ettikden sonra forvet adamımla yerdeki topu almamla olay son buldu.
joedirt bu oyun next filan degil size hiddetle pes2009'un cl videosunu izlemezi tavisye ediyorum orda gereken cevabı bulacaksınız
pasa_mahmut 3-4 Topum Direkten Döndü ama böle bişe olmadı Senin Top utanmış içeri girmeye direği sevmiş anlaşılan :D
Ronnix10 Orjinal Mesajı Yazan: bulkane Be a Pro modunu ben de çok beğendim.Mouse kontrolü ile deneyin bir de, çok zevkli oluyor.Ben hep mouse ile deniyorum bu modu. Yani var ya samanlıkta iğne arar gibi FIFA da iyi yönler arıyoruz kabul edelim.:) Mausla nasıl hızlı koşuluyor..?
melikcan07 ya arkadaşlar pes bana bebek oyuncağı geliyor biraz git vur uzaktan 20 şutun 16 sı gol olur bu kadar kolay yani en zor modda 6 tane atarsın ama fifada pozisyon yapman gerekir böyle uzaktan vurma ile olmuo birde fifa ile ilgili bi bug sölücem korner kullanıolardı birden kontra yaptım ilerdeki adama uzun pas vereyim derken karşı daki kaleci çıkıştı ceza sahasını bayaa geçti topa bi çaktı top benim kaleye doğru gidiyor baktım benim kaleci sadece bakıo kalecinin yanından geçip gol oldu böyle gol yediğime inanamıom sanki fifa 07 deki roket şut tan gol yedim gibi hissettim ama hala FİFA