Senceru Youtube'u Göremeyenler İçin Youtube Linkleri ; "> "> "> Siz Nerden Açıcağınızı Bilirsiniz Zaten... ;) Bu Videoları Mutlaka İzlemelisiniz Hayran Oldum... I Love EASPORTS I Love FIFA 09 :D:D:D
Fener_100YIL Yaa bu oyunun Tadi XBox ve PS3 daha bi degisik oluyo yaa...keske PC dede böyle süper harektler olsa yaa:( agzimin sulari akdi...:)
cokk_86 walla arkadaşım bunları pc de yapabilirmiyiz bilmiyorum ama demosunda çok güzel goller atılıyo özellikle ceza sahası dışında çok hoşuma gitti uzak şutlar
C.RO. 9 özellikle xbox konsolda mükemmel ya grafikler falan super valla benim sistem de oynabiltimiym acaba rahat bilemiyorum arkdaşlar :( P4 3.0 X1950GT DDR 4 256-256 bit 2 GB ram oynayabilirmiym sizce arkdaşalr
Deathly Hallow 3. videoya bayıldım! özellikle gerçek maçlardan, oyunculardan videolar göstermesi müthiş olmuş :)
ferdikoprulu Ben dedim Fifa 09 Demo pcdme rahat çalşrsa xbox almaya gerek duymam dedim..Ama nafile ne pcde iyi çalışıyor nede memnun kalan var en iyisi Bu Hafta TEKNOSA'ya veya VatanComputer'a gidip XBox 360 alayım böyle olmaz fiyatı 200-250 civarı falanmış doğrumu ?
kuvvetmira_ Orjinal Mesajı Yazan: ferdikoprulu Ben dedim Fifa 09 Demo pcdme rahat çalşrsa xbox almaya gerek duymam dedim..Ama nafile ne pcde iyi çalışıyor nede memnun kalan var en iyisi Bu Hafta TEKNOSA'ya veya VatanComputer'a gidip XBox 360 alayım böyle olmaz fiyatı 200-250 civarı falanmış doğrumu ? evet arkadaşım doğru diyorsun xbox ps3 ten daha ucuz ve fifa 09 da xbox da daha güzel fiyati ilk çıktığında 300$ dı şimdi ise 200$ civarlarında