gokhanka detaylara biraz daha dikkat etmen gerekiyor. fener formana o-edit te baktım ve çoraplardaki üç çizgiler war ya onları yukarı taşımalısın. göğüsteki avea logosunu da aynı şekil yukarı taşı. ve çoraplardaki adidas logoları da ters olmuş. onun dışında yaptığın forma görüntü olarak seni aldatmasın önemli olan oyundaki görüntüsüdür. mesela şorttaki adidas çizgileri ve üçyıldız ı biraz yukarı al. templatede şortun sonuna kadar getirmişsin onları. şuna dikkat et koyduğun yıldızlar nerdeyse gözükmüyo. ve son olarak ufak bir detay daha fb nin şortundaki logosunda mazinde bir tarih yatar yazmıyor. ;)
yurtoglu Gökhan abinin söylediklerini dikkate aldım ve bir update yaptım inş. beğenirsiniz Fenerbahçe Çubuklu Normal Fenerbahçe Çubuklu Parlak Fenerbahçe Çubuklu Parlak Mat
Freak. Formaların çok beğeniyorum. Diğer konunda da zaten belirtmiştim:). Logolara "Stroke" efekti ver bence. Gerçi bunu da söylemiştim ama sanırım görmedin:). Yatay formada da dar çizgilerle geniş çizgiler arası çok açık.
07FB1907 Orjinal Mesajı Yazan: esadowic kardeşim eleştirceğine yorum yapsana Forma son derece süperde sadece yanlışını söylüyoruz
07FB1907 çok güzel yurtoğlu bide bayraklı formada fb ablemini asağıya kaydıracaksın 3 yıldız kısmı en üstteki lacivert yere gelcek ve rengide sarı olacak dikkat edersen sevinirim