CARNIFEX Evet arkadaslar gokhan'ın hazırlamıs oldugu formaları indirdim CM08'ide kurmus bulunmaktayım fakat nasıl kullanılacagına dahi bilgim yok , yardım edebilecek varmı acaba formaları oyuna aktarmam konusunda ?
t_sanli file/open fifa 08 e bas biraz bekle sonra arsenal logosuna tıkla hangi takımaysa o takımın adını yaz home veyaz away forması olduğunu seç.sonra orda formanın altındaki kırmızı ok var sola doğru işte ordan yap sonra tekrar sol en üst kçsedeki fileye bas ve kaydet kapay hayırlı olsun...
CARNIFEX Flood yapıyorum kusura bakmayın da kadroları alt üst etti forma yaması , silip yeniden kurduğumda düzeldi , bunu kadrolara zarar vermeden kullanamıyomuyuz ?
yavuss2 hayır cm08 ile yaptığın her değişiklikten sonra belgelerimdeki fifa08 dosyasını sil ve yeni profil oluştur bu kadar :D
CARNIFEX Kadrolarda sorun olmadı da oyuna girince yine eski formalar yani sadece girerken değişmiş gibi gozukuyo üstelik o kadar ugrastıım rosterimi da mahvettim :S
CARNIFEX Gerekli herşeyi yaptım maca girerken formalarda sorun yok , kadrolarda gözüküyo fakat maç basladıgında görünen o ki yine eski formalar , neyse konu silinebilir bu yamayı yüklicem diye 5 6 defa oyunu silip kurdum , kurmaktan vazgectim
italyan1992 birisi bana fifa 09 bank asya forma yapasını yollasın gökhan abinin kini indirdin olmadı başka yokmu yha
wild.evil Orjinal Mesajı Yazan: italyan1992 birisi bana fifa 09 bank asya forma yapasını yollasın gökhan abinin kini indirdin olmadı başka yokmu yha Bu soruyu FİFA 09 bölümüne yazsan daha iyi yaparsın