gelecekyuz arkadaslar ben sadece heel to heel(ön ayak topuguyla arka ayaga carptırıp ılerı atma) hareketini yapabildim dıgerlerini yapan varmı ?? yapanlar paylasırsa sevinirim heel to heel topu kaldırma hareketı gıbı basıt bısey(ileri geri)
gelecekyuz evet bi tane daha yaptım(standing skill move)rainbow un degısık versıyonu topu kaldırıp arkaya atma hareketi
gelecekyuz scoop turn ude yaptım cok basıt yenı 4 hareket var (yınede zevklı)fifa hareketlerde yıne bos ısler yapıyor(ps3 versiyonda nerdeyse gerçek hayattakı herseyı yapabılıyosun)
gelecekyuz arkadaşlar scoop turn hareketni anlatayım sizlere:oldugu yerde topla bırlık te arkaya donme hareketi; shifte basılı ve 'e' yani kosma tusuna basılı ve son olarakda controllerde -slıdıng tacle- olarak belirtilen kontrolü ben space yaptım bunlara basılı gıderken elinizi yon tuslarından cekıp duruyorsunuz.tam bu anda rainbow(saga dogruysa yusunuz asagı geri yukarı) hareketını yapıyorsunuz:acıklamasındada gordugunuz gıbı satandıng skıll move dıyor.yanı duruyorken yapılan hareket.siz sadece shift -e - ıle duruyorsunuz (slıdıng tackle olmadan da yapılıyor)ve raınbow u yapıorsunuz