yedek08 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: super cup gökhan abi minikitleride var mı peki ? bazı takımların ki var ama hepsini yetiştiremediğim için zaten paket olarak yayınlamadım.;) abi onları ne zamana yetiştirirsin
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: yedek08 Orjinal Mesajı Yazan: gokhanka Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: super cup gökhan abi minikitleride var mı peki ? bazı takımların ki var ama hepsini yetiştiremediğim için zaten paket olarak yayınlamadım.;) abi onları ne zamana yetiştirirsin abicim formaların üstünde ne yazmışım ben dikkatlice oku...
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: Umuralp ellerine sağlık ama minikitleri yok abicim kasıtlı mı yapıyorsunuz yaa..formaları yayınladığım mesajın üstünde yazılanları dikkatlice okuyun lütfen...
deathcallsdeath Merhaba oyuncu isimlerini formanın alt kısmına nasıl taşıyabilirim acaba? Eline sağlık çok güzel olmuş, Bjk beyaz formayı da yaparsan sevinirim.
gokhanka Orjinal Mesajı Yazan: deathcallsdeath Merhaba oyuncu isimlerini formanın alt kısmına nasıl taşıyabilirim acaba? Eline sağlık çok güzel olmuş, Bjk beyaz formayı da yaparsan sevinirim. beyaz forma dediğin kartal pençeli heralde. o önceki sayfalarda var. ismi alta almayı creation master 09 programı ile yapabilirsin.kits bölümünden name kısmını top değil de bottom olarak ayarlayacaksın...
micheal essien ellerine sağlık gökhan abi formalar süper.Yalnız bişey dikkatimi çekti.Bu kadar benzerlik olmaz! Diyarbakırspor 2009-2010 Deplasman Forması Barcelona 2007-2008 Deplasman Forması
teypa sana ne şimdi kardeşim ben de zaten 10 dk sonra yayınla demedim ne zaman yayınlicaksın diye sordum
micheal essien anlayışın kıt sanırım senin gökhan abi tarih vermeyeceğim çok yakında çıkaracağım paketi dedi